Kde kúpim kabelku O bag?

zuzanaf31
18. okt 2017

Ahojte baby, viete mi poradiť nejakú dobrú stránku alebo nejaký azijský eshop, kde by som si mohla túto kabelku kúpiť lacnejšie. Je mi ľúto vyhodiť za ňu toľko peňazí . Veľmi sa mi páči jej vzhľad, ak má niekto skúsenosti prosím pomôžte . Budem rada ak sa niekto nájde.

kochanka
18. okt 2017

@zuzanaf31 ahoj. Da sa kupit aj na bazare origo lacnejsia alebo na fb po bazaroch alebo na nete predavaju fejky. Ale za mna aspon telo by som kupila origo

zuzanaf31
autor
19. okt 2017

ďakujem 🙂

zupka33
19. okt 2017

Zadaj si do vyhladavaca obag fb a vyhodi ti asi milion stranok kde ich predavaju za lacnejsie peniaze 🙂

ivkakaska
17. okt 2018

@zuzanaf31 ako ti radia na FCB je asi 10 ak nie viac bazarov s kabelkami origo a oiplnky k tomu aj neorigo, pokukaj aj ceske skupiny na fcb, ty h je viac a potom je x bab co siju tasky, drzadla, atd.. A ah aj take co dovazaju nove priamo z IT za lepsie ceny..
vacsinou sa vska kupi origo telo a doplnky bud siju baby aj tu na MK alebo na Aliexpres zozenies vsetko k tomu.
Treba sledovat aj obag.it, napr. v lete mali 50% zlavy na vybrane farby, teraz na obag.sk su 2 farby o 4 eur lacnejsie, nic moc, slovaci to zo zlavami proste vedia.. A potom aj tu na MK su 3 skupiny pre Obag "maniacky", bud na inspiracie alebo ja kupu, vymenu, predaj..
A niekedy aj v Aupark BA byvaju zlavy, nemaju eshop, tak ak budes mat niekedy vylet do BA, skus skocit tam.. Ja som tam teraz kupila standard za 34 z povod. 42, stale dost ale tak toto je tovar, ktory si drzi svoju cenu a nejako sa s cenami nehybe..