Ahojte baby, viete mi poradiť nejakú dobrú stránku alebo nejaký azijský eshop, kde by som si mohla túto kabelku kúpiť lacnejšie. Je mi ľúto vyhodiť za ňu toľko peňazí . Veľmi sa mi páči jej vzhľad, ak má niekto skúsenosti prosím pomôžte . Budem rada ak sa niekto nájde.
ďakujem 🙂
Zadaj si do vyhladavaca obag fb a vyhodi ti asi milion stranok kde ich predavaju za lacnejsie peniaze 🙂
@zuzanaf31 ako ti radia na FCB je asi 10 ak nie viac bazarov s kabelkami origo a oiplnky k tomu aj neorigo, pokukaj aj ceske skupiny na fcb, ty h je viac a potom je x bab co siju tasky, drzadla, atd.. A ah aj take co dovazaju nove priamo z IT za lepsie ceny..
vacsinou sa vska kupi origo telo a doplnky bud siju baby aj tu na MK alebo na Aliexpres zozenies vsetko k tomu.
Treba sledovat aj obag.it, napr. v lete mali 50% zlavy na vybrane farby, teraz na obag.sk su 2 farby o 4 eur lacnejsie, nic moc, slovaci to zo zlavami proste vedia.. A potom aj tu na MK su 3 skupiny pre Obag "maniacky", bud na inspiracie alebo ja kupu, vymenu, predaj..
A niekedy aj v Aupark BA byvaju zlavy, nemaju eshop, tak ak budes mat niekedy vylet do BA, skus skocit tam.. Ja som tam teraz kupila standard za 34 z povod. 42, stale dost ale tak toto je tovar, ktory si drzi svoju cenu a nejako sa s cenami nehybe..
@zuzanaf31 ahoj. Da sa kupit aj na bazare origo lacnejsia alebo na fb po bazaroch alebo na nete predavaju fejky. Ale za mna aspon telo by som kupila origo