Kde kúpim iPhone 6S?

28. jún 2021

Dobrý deň, chcem sa spýtať kde aktuálne môžem kúpiť úplne nový, nie repasovaný iphone 6s. Ďakujem ;)

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
28. jún 2021

Nikde, aspoň nie u oficiálnych predajcov. Skončila im podpora. Takže buď sa zmieriš s repasom / bazárom, alebo si doplatíš a kúpiš novší model.

autor
28. jún 2021

@hettinka tak to som nevedela. Plánujem si kúpiť nejaký nový iPhone za prvú brigádu, no aby bol cenovo prijateľný, nevedela by ste mi teda nejaký odporučiť?

sissy27
28. jún 2021

otázne je, čo je pre teba cenovo prijateľné. Najlacnejší je asi iPhone SE 2020, dá sa kúpiť pod 500€ nový od oficiálneho predajcu, ale 64GB je podľa mňa veľmi málo, budeš musieť pravidelne sťahovať fotky a videá do pc aby si uvoľnila pamäť, alebo teda si priplácať za cloud. Ale zas má aj menší displej (čo mne osobne nevyhovuje, mnohým zas práve to vyhovuje).

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
acrobaleno
28. jún 2021

Ja mám 6s a už mi neťahá technická podpora, budem meniť, takže určite 6s nekupovať. A len sa opýtam, keď musíš kupovať najlacnejší a starý iphone za brigádnicke prachy, nie je lepšie kúpiť niečo na čo máš?

autor
28. jún 2021

@acrobaleno prepáč ale tak niekto považuje aj najlacnejšiu vec celkom za finančne náročnú, ešte keď to sú prvé zarobené peniaze tak si danú vec človek o čosi viac váži. A o tom iPhone 6s som netušila o tej technickej podpore, tak vďaka za radu ;)

acrobaleno
28. jún 2021

Veď preto sa pýtam, že prečo si radšej nekúpiš niečo v 200-300 EUR hranici ako drahý iPhone.

szpj
28. jún 2021

iPhone Xr nechceš?

httpsusanne
28. jún 2021

A prečo nechceš repasovaný ? Nie je najlepšie kupovať si staré iphony, 6S končí technická podpora tento rok a sedmičke zasa budúci.

kaja118
28. jún 2021

@acrobaleno asi vyzniem hlupo, ale mozem sa spytat, co v praxi pre bezneho uzivatela znamena, ze mu skonci technicka podpora?😄Bude sekat, ci?

eemma12345
28. jún 2021

@kaja118 no už bude riadne sekať a hlavne nemá novšie operačné systémy, takze nebude možné sťahovať ani aktualizovať aplikácie

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ninusa221
28. jún 2021

Ja som mala ešte pred 3 dňami i phone se starý už 6 rokov a išiel mi.😀 aj zdravie baterky je super.. teraz mam 12 pro no neviem si zvyknúť bez toho tlačítka lepsie su tie staršie 👍