Kde kúpim gule s polystyrénu?

lucymk
28. jan 2013

🙂

zuzulica
28. jan 2013

@lucymk myslíž akože vianočné, alebo len gule?Ak len gule, také na aranžovanie, tak snáď kvetinárstvo,záhradkár alebo baumax a tomu podobné.

lucymk
autor
28. jan 2013

@zuzulica dakujem velmi pekne za odpoved.skusim sa popozerat

angua27
28. jan 2013

v BA sa to predáva aj v rôznych predajniach pre šikovné ruky, niečo medzi papierníctvom a obchodom pre kutilov. 😉

ivani
28. jan 2013

aj v kvetinarstve alebo v zahradkarskych potrebach. maju tam vence, zvonceky, a gule roznych velkosti

zuzana909
28. jan 2013

@lucymk u nás predávajú v obchode s hobby potrebami, aj v obchodoch da Vinci pri kníhkupectvách Panta Rei predávajú a kukni na internete tam je toho veľa 😉

lucymk
autor
28. jan 2013
janie80
28. jan 2013

Galanterky, obchody s kreativnymi potrebami, zahradkarskymi potrebami, dokonca som videla aj v papiernictve

mata1001
28. jan 2013

pantha rei maju urcite..kupovala som tam...maju rozne velkosti...

pempusik
28. jan 2013

@lucymk v Kosiciach maju v galanterke na masiarskej ulici, ale su trosku drahsie, potom ich maju aj v hobby obchode na hlavnej oproti tescu alebo na jesennej tusim. Pripadne potom v panta rhei.

asfodelka
28. jan 2013

@lucymk daju sa kupit aj v umeleckom raji , jesenna 2 oproti technike. http://www.raj-umelcov.sk/index.php?section=con...
a aj vela inych tvorivych veci tam najdes.

pg
10. okt 2013

neviete mi prosím poradiť, kde v BA alebo PK možno aj na internete nájdem najlacnejšie polystyrénové gule ?
V DaVINCI sú drahé :o(