Ahoj, mohli by ste mi prosím poradiť kde kúpim buď osobne ( v BA) alebo na nete drevený skladací stojan na víno? Vopred ďakujem za pomoc :*
P.S.: Áno hľadala som už na nete, našla som zatial len 1 stránku, ale tam by doručenie bolo trochu komplikované...
Ahoj. Skús toto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/7003...
Prosim vas viete mi poradit kde kupit taky vacsi dreveny a kvalitny stojan na vino? Chceme si v pivnicke nasej spravit take mensie posedenie take ako vinnu pivnicu, aj ked navsteva pride napriklad v lete nech si tam mozeme ist posediet do chladku. Sme taky vinkari doma ale zatial sme mali len take tie klasicke male stojany na linke alebo niekde v obyvacke 🙂 Dakujem vopred za rady
Chcete také na zem normálne alebo na stenu? Koľko vín by sa vám tam malo zmestiť 🙂 Moc si toho nenapísala lebo "väčší" to je taký dosť široký pojem vieš 😀 Akože ak nepotrebujete aby to vyzeralo nejako brutálne profesionálne tak si tam môžete spraviť iba klasické poličky z nejakého dreva zostatkového ak majú susedia alebo nejaký známy, keď budú starý nábytok vyhadzovať a tak 🙂😉
Tak aby som bola teda konkretnejsia 😀 Chceme normalne stojan, ktory bude stat na zemi, nechceme nic vesat na stenu, jednak by to slo tazko a jednak si myslim, ze by sme potom museli kupovat viac toho. Zatial mame okolo nejakych 30 flias ale postupne chceme zbierku rozsirovat takze isto na teraz aspon na nejakych 70 flias a potom keby sme uz dosli k takemuto cislu tak by sme kupovali dalsi ale zatial nam staci takto 🙂 A chceme original stojan na vino aby to za prve aj nejako vyzeralo a za druhe, boli sme si isty, ze nam to z tej policky nepopada 🙂 takze aby boli skor na lezato a zaistene 🙂
To už je o niečom inom 🙂 Keby ste si možno skúsili teda dať vyrobiť nejaké originál? Alebo zatiaľ kúpiť len nejaký menší a potom postupne dokupovať podľa toho koľko budete mať toho vína 🙂 Lebo mi príde zbytočné teraz kupovať taký veľký keď to kupujete len postupne
@xeonela My sme pôvodne chceli urobiť nejaký vlastný stojan zo sudov starých z vína, manžel to mal celé premyslené ale nakoniec sa na to vykašľal, teda furt to odkladal a odkladal, mal čas veď to nepotrebujeme až tak súrne, to bolo jeho najväčšia výhovorka. Dokonca sme už aj tie sudy mali doma ale keď sa skoro po roku k ničomu nemal tak som proste objednala z vino-stojany.sk presne také ako chce vyrobiť, čo vyzerali súdky a bolo. Tie sudy čo sme mali na to nachystané sme predali a manžel bol dokonca ešte aj rád, že to má z krku :D :D Keby mi skôr povedal, že sa mu nechce nech ich radšej kúpime tak sa vôbec nehnevám ale to by utrpela jeho hrdosť :D :D
Ďakujem krásne za tip, idem to hneď pozrieť, také niečo by sa aj mne páčilo, musí to vyzerať pekne keď to je robené na ten štýl sudov, to by som si aj do tej obývačky hodila, že by mi to tam tak oživilo 🙂 Nevieš či by to stihlo prísť ešte pred Vianocami alebo aspoň medzi sviatkami?
Ahoj skus....www.kvetyonline.sk...www.dreamshop.sk..www.stoj... si nieco najdes 🙂