Toto je podla mna dost taky netypicky rozmer, aspon co viem podla toho jake boli, ked sme my vyberali. My sme napokon kupili 130x200 v Tempe Kondela, tam nam padol do oka a sice rozmer som chcela trosku iny, ale napokon nam tento sadol ako uliaty 🙂
Aj mne sa zdá ten rozmer neštandardný, asi bude trochu problém s ponukou. My sme kúpili 160x220 vo WITEKshop, drahší, ale tú kvalitu na ňom poznať, je nádherný..
@filili tiez si myslim, ze je to netypicke 🙂 Ale zalezi od typu aku ma predstavu, my sme vyberali taky aby bol aj na hranie 🙂 Cesticky, domceky a take kadeco 🙂
@viestta dakujem,presne take nieco som teraz nasla a objednala. Ano je to netypicky rozmer ale taky potrebujem medzi postele. Objednala som metrazovy aj s obsitim 🙂 dakujem vsetkym za odpovede
Toto je podla mna dost taky netypicky rozmer, aspon co viem podla toho jake boli, ked sme my vyberali. My sme napokon kupili 130x200 v Tempe Kondela, tam nam padol do oka a sice rozmer som chcela trosku iny, ale napokon nam tento sadol ako uliaty 🙂