Kde kúpim čižmy po kolená?

19. jan 2021

Ahojte prosim poradte kde kupim damske cierne cizmy po kolena, ktore nie su uzke. Objednal som si z deichmannu a su male, teda cez lytko uch nezapnem. Mam s tym skoro vzdy problem hoci nemam velme nohy, mam 68kg, ale pri cizmach proste ja neviem mam s tym problem ze nikdy nic nezapnem kedze to robia vsetko velmi uzke. Viete dat tip? Hladam klasicke cizmy najlepsie bez opätku. Nie sportove snehule. Ďakujem.

jaskolka
19. jan 2021

Čižmy a vôbec topánky je najlepšie skúšať, neriskovala by som objednanie, keďže všade môžu byť iné strihy. Podľa čísla tiež nemusí byť všade rovnaké, napríklad ja mam bežne 41,ale v niektorých prípadoch sú dobré aj 40a naopak mam par topánok aj 42.Bohužiaľ, tetaz je blbá situácia, tak skúsiť možno bonprix, CCC, ale ak je možné, radšej počkať, kým otvoria obchody.

autor
19. jan 2021

@jaskolka praveze velmi nerada aj ja kupujem topanky cez internet objednavala som len raz v zivote a to tiez len take nasuchovacky co sadli velkostou ale potrebujem nepremokave vysoke cizmy po kolena, prestahovala som sa na sever a mame vela snehu a ja vsetko len po clenky lebo u nas na zapade tolko snehu nebyvalo 😔

jaskolka
19. jan 2021

Jedine skúšať, čižmy po kolená skutočne je problém kúpiť, a dupľom objednať, aby sadli. . Možno teraz kúpiť "snehule" alebo jednoduché čižmičky, kým taka nanič situácia, a potom, keď otvoria obchody, normálne ísť a skúšať. Ako je x stránok, kde majú topánky, ale či ti sadnu bez skúšania, to je veľmi otázne, aj keď by trebárs ti napísali ženy, že im super sadli z tej akej stránky, či sadnu aj na tvoju nohu, to nemusí byť iste.

enoula
19. jan 2021

Popozeraj tu, udavaju aj obvod, napr tu je 37
https://www.eobuv.sk/cizmy-caprice-9-25535-25-c...