Ahojte prosim poradte kde kupim damske cierne cizmy po kolena, ktore nie su uzke. Objednal som si z deichmannu a su male, teda cez lytko uch nezapnem. Mam s tym skoro vzdy problem hoci nemam velme nohy, mam 68kg, ale pri cizmach proste ja neviem mam s tym problem ze nikdy nic nezapnem kedze to robia vsetko velmi uzke. Viete dat tip? Hladam klasicke cizmy najlepsie bez opätku. Nie sportove snehule. Ďakujem.
@jaskolka praveze velmi nerada aj ja kupujem topanky cez internet objednavala som len raz v zivote a to tiez len take nasuchovacky co sadli velkostou ale potrebujem nepremokave vysoke cizmy po kolena, prestahovala som sa na sever a mame vela snehu a ja vsetko len po clenky lebo u nas na zapade tolko snehu nebyvalo 😔
Jedine skúšať, čižmy po kolená skutočne je problém kúpiť, a dupľom objednať, aby sadli. . Možno teraz kúpiť "snehule" alebo jednoduché čižmičky, kým taka nanič situácia, a potom, keď otvoria obchody, normálne ísť a skúšať. Ako je x stránok, kde majú topánky, ale či ti sadnu bez skúšania, to je veľmi otázne, aj keď by trebárs ti napísali ženy, že im super sadli z tej akej stránky, či sadnu aj na tvoju nohu, to nemusí byť iste.
Popozeraj tu, udavaju aj obvod, napr tu je 37
https://www.eobuv.sk/cizmy-caprice-9-25535-25-c...
Čižmy a vôbec topánky je najlepšie skúšať, neriskovala by som objednanie, keďže všade môžu byť iné strihy. Podľa čísla tiež nemusí byť všade rovnaké, napríklad ja mam bežne 41,ale v niektorých prípadoch sú dobré aj 40a naopak mam par topánok aj 42.Bohužiaľ, tetaz je blbá situácia, tak skúsiť možno bonprix, CCC, ale ak je možné, radšej počkať, kým otvoria obchody.