Kde kúpim čiapku ako nosia mníšky?

27. okt 2024

Ahojte. Neviete kde by som na rýchlo mohla zohnať takú tú čiapku čo nosia mníšky? Ako masku? Nevideli ste niekde?

deti95060810
27. okt 2024

mníšky nosia čiapku...tak už som počula asi všetko...🙄

lukbe
27. okt 2024

Mníšky nosia čiapky??? Ak, tak ako aj my.

amonet
27. okt 2024

vsade to maju kde maju kostymy. heliumking, partysaurus…

blaazi
27. okt 2024

Vola sa to zavoj

egonsk
27. okt 2024

myslis to co maju vo Funesovych filmoch? 😉 ... ved si urob.

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rozculena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikoletta1712
27. okt 2024

V sexshope…

thirstymonk
28. okt 2024

Kašli na to. Jediny helovín, ktorý tu potrebujeme, je tá nemecká metalova kapela. :D Veď si už veľká, tak maj kus rozumu.

barborachors
28. okt 2024

@thirstymonk a co je na tom zle sa prezliecť a ist sa bavit?

thirstymonk
28. okt 2024

@barborachors Dľa mňa je to trapne. Ale dľa mňa je trapne aj chlastať v krčme... každy ma svoju zábavu.

mantilka
29. okt 2024

Na helloween sa prezliecť za mníšku? Naozaj sa to nehodí. Je to úplný opak cirkevného sviatku, znevažovanie mníšok. Keď to tak necítis je to tvoja vec, ale zamysli sa nad tým, čo som tu napísala. Mali by sme mať úctu k iným ľuďom.
Nájdi si iný kostým, keď máš dobré srdce.

mk1111111111
29. okt 2024

@mantilka celkom nesuhlasim, prezliekaju sa aj napr. za sestricky a tym ich predsa neznevazuju. Nie kazdy je veriaci.

lenkakravcova
29. okt 2024

Netuším. Ale na dakanur.sk máme hijaby, čo je dosť podobné. https://dakanur.sk/category/46/hijaby-a-nikab

mantilka
29. okt 2024

@mk1111111111 mníška je cirkevná osoba a z hľadiska cirkvi helloween je pohansky sviatok, ktorý sa neodporúča veriacim oslavovať ani sa na ňom zúčastňovať. Keď tam pôjdeš ako mníška, je to znevažovanie. Lebo mníšky tam určite nemajú čo hľadať. Je to ako posmesok, že aj mníška je na Halloween.
Zdravotná sestra je povolanie, to s haloweenom nemá nič spoločné.
Kostým mníšky je považovaný všeobecné za kontroverzný na Halloween.
Úcta k človeku patrí každému či je veriaci alebo neveriaci. Nerob čo nechceš, aby robili tebe....to je všeobecné pravidlo.
Nebudem sa vysmievať tučnej žene, handicapovanu človeku, nebudem si robiť posmešky z viery, nebudem sa vysmievať chudobnemu dieťaťu že nemá značkové veci...toto sú zásady, ktoré sa neviažu na vieru ale sú ukážkou veľkosti človeka a jeho srdca.

mk1111111111
30. okt 2024

@mantilka prepac, ja som sa nikomu nevysmievala. Ucta patri aj tym sestrickam, tak preto to vidim inak. Ja si ctim aj tie sestricky. Nemusis sa rozculovat.