ahojte🙂 dnes som bola s mojou fenkou na prechádzke a vsimla som si, že sa už trasie. Nepoznáte nejaké eshopy, kde sú pekne a hlavne kvalitné bundičky? Ma 9m, takze bundy jej idem kupovať poprvy krát.
@eemma12345 s eshopom ti neporadim, ale prv, nez jej nakupis niekolko kusov, odporucam skusit najprv jeden. Nasa napriklad to uplne odmietla nosit. Ked som ju obliekla, stala ako socha a nespravila ani krok, mohla som ju aj neviem cim lakat, nic nepomohlo.
@eemma12345 ahoj, co mas za fenku? ja som zvykla nasej kupovat najma na stranke tapka...davaj si pozor na to, aby mala bundicka aj take tie gumicky vzadu, okolo zadnych noziek, bez toho sa moze posuvat bundicka dopredu....nasa prva bundicka bola od znacky nobby, konkretne marian bunda, bola strasne super pretoze ma aj odnimatelnu spodnu cast, aj kapucnu aj tie gumicky a vydrzala jej 2 roky, len teraz uz nemaju jej cislo...momentalne ma od nich tu airyvest, vyzera super, ale presne tam chybaju tie gumicky na zadne nozky a obcas sa jej posuva dopredu, takze asi jej ich tam budem musiet prisit, uvidim...a je to o zvyku, nasa najprv chvilu bojovala ked sme sa jej to snazili obliect, ale potom si zvykla a teraz nema uz problem vobec, je jedno aku bundicku jej dame 🙂
psia-moda-shop.sk
My máme pre nášho psíka niekoľko bundičiek - od Dened, zo zoohitu a zo stránky tatrapet. Náš psík nemá rád gumičky na zadných labkách, tak mu ich na ne nedávame. Bundička sa mu neposúva. A máme aj 2 pršilâšte.
@eemma12345 naša ma mikinu adidog
@malebiele mám fenku basenjika🙂 takze dlhé nohy a telo. Keď bola mala tak mala nejaké bundičky, no tie boli narýchlo kúpené zo superzoo a kvalitou mi nesedia, teraz sú už jej malé, tak hľadám niečo kvalitnejšie🙂
@vikusjk bundičky už nosila keď mala 2-3m a nevadili jej
@eemma12345 tak idealne zmerat dlzku od krku po chvost, a vyberat podla toho, idealne mozno nejaku vesticku?...ja som najviac bola spokojna so znackou nobby 🙂 tiez som kupila zo superzoo aj znacku trixie napr. alebo aj nejake ine, nepamatam uz vsetky znacky, ale to bol cisty otras 😁
@eemma12345 inak mame aj bundu nobby polar, ta je tiez celkom dobra ale je hlavne na zimu, lebo nema odnimatelnu cast..vo vnutri ma imitaciu ovcej vlny, no ale chybaju tie gumicky na zadne labky, co za mna je super vec, no dosila som ich tam 😃
Od kamarátky sme dostali 2 bundy Adidog. Tie dávame psíkovi vo veľkej zime. Je to hrubší mikinovỷ materiál, zvnútra má akési futro, prilieha na telo, zakrỷva celé bruško. A bunda má aj kapucňu.
Náš psík je veľký ako Basenji (máme chlapčeka) a potrebuje dĺžku 50-55 cm.
@pepek11 nemám sajnu aka vysoká je ta nasa, ale môže mat cca 40cm
My kupujeme oblečenie pre psa na aliexpresse. ☺️Ale je tam väčšinou dlhšie čakanie. Ale dobre ceny a kvalita taka istá ako v normálnom obchode
@eemma12345 Meria sa dĺžka chrbta. U nášho je to tých 50-55 cm. Aj náš je vysoký asi tak 40 cm
Kamarátka tiež z aliexpressu objednávala, ale treba najmä správnu veľkosť zvoliť 🙂
Skús si dať do Googlu slovensku firmu Dened, robia pekne a kvalitne bundy pre psíkov.