Kde kúpim bezlaktózovú zmrzlinu?

bilotti
23. máj 2023

Ahojte,
Kde je možné zohnať bezlaktozovu zmrzlinu? V tescu od alpro je vypredaná.
Ďakujem

buberova
23. máj 2023

A nejaká citrónová z Kauflandu by nemohla byť vodová?

bilotti
autor
23. máj 2023

@buberova to je skôr nanuk 😀 ide mi o zmrzlinu

simsalabim
23. máj 2023

V Lidli kupujem ovocnu dren a v Bille som videla tusim kokosovu zn. Fresca.

anjelicek26
23. máj 2023

Syn si da laktazan a da si raz za cas proste normalnu... ja viem, ze to neni odpoved na otazku, ale ja som tak rada, ze proste si moze dat s nami klasiku v zmrzlinarni...

bilotti
autor
23. máj 2023

@anjelicek26 to je v poriadku, ja sa po mliečnych výrobkoch vyhadžem, respektíve sa mi urobí akné na tvári a urobí sa mi ekzém. Myslíš ak by som užila to čo tvoj syn nestane sa mi to?

babovka2321
23. máj 2023

Veganska v lidli mi chutila.

buberova
23. máj 2023

@bilotti mne sa to tiež deje keď si dám laktózu.. hrozne sa vyhádžem a aj 3 týždne sa mi to hojí. S tabletkami bez problémov

bilotti
autor
23. máj 2023

@buberova naozaj? A aké tabletky to sú? To by som rada vedela nech si môžem dopriať čokoľvek :D

buberova
23. máj 2023

@bilotti teraz mám lactosolv 🙂 ale je ich viacero na trhu

bilotti
autor
23. máj 2023

@buberova ďakujem pekne, neverím že keď ich budem užívať môžem jesť normálne laktózu, teším sa z toho

poopsie
23. máj 2023

@bilotti no neteš sa zbytočne a predčasne, najprv to vyskúšaj... Ja sa vyhádžem a je mi zle aj z bezlaktozového, keďže mám neznášanlivosť inej zložky mlieka... Akej neviem... Moju doktorku to netrápi, prosto nemám jesť mlieko a vce je vybavená... V lidli majú veganske zmrzliny... Ešte som ich nejedla ale chystám sa, že si ich kúpim

bilotti
autor
23. máj 2023

@poopsie zdá sa mi to až neuveriteľné, že zoberiem len nejaké tabletky a je to vyriešené. nechcem sa predčasne tešiť to určite. Presne mne tiež nerobia dobre bezlaktozove

nikha2809
23. máj 2023

Ja som včera kupovala Magnum vegan, ale tiež je to nanuk no .

simsalabim
23. máj 2023

@bilotti ak chyba iba enzym laktaza, tie tabletky realne pomozu. Ved aj bezlaktozove vyrobky casto maju iba pridanu laktazu, cize laktoza tam realne je. Ale aku vysoku davku laktazy ty konkretne pitrebujes, si treba odskusat. Ja pouzivam laktosolv, ma najvyssi obsah laktazy a niekedy si musim dat aj 2.

muchotrafka298
23. máj 2023

V Lidli maju veganske nanuky aj zmrzliny, viac druhov. V Tescu bezne vidim iba vegansky Magnum /dva druhy/, ale to neviem, ci ratas medzi zmrzlinu.

ria999
24. máj 2023

Odporúčam SORBETKU mangovu a majú aj jahodovú. Kupujem väčšinou v Lidli alebo v Kauflande.🙂

gabika0825
26. máj 2023

@bilotti bezlaktozove sa mi zdá že majú v lidli aj v Kauflande