Ahojte,
Kde je možné zohnať bezlaktozovu zmrzlinu? V tescu od alpro je vypredaná.
Ďakujem
V Lidli kupujem ovocnu dren a v Bille som videla tusim kokosovu zn. Fresca.
Syn si da laktazan a da si raz za cas proste normalnu... ja viem, ze to neni odpoved na otazku, ale ja som tak rada, ze proste si moze dat s nami klasiku v zmrzlinarni...
@anjelicek26 to je v poriadku, ja sa po mliečnych výrobkoch vyhadžem, respektíve sa mi urobí akné na tvári a urobí sa mi ekzém. Myslíš ak by som užila to čo tvoj syn nestane sa mi to?
Veganska v lidli mi chutila.
@bilotti no neteš sa zbytočne a predčasne, najprv to vyskúšaj... Ja sa vyhádžem a je mi zle aj z bezlaktozového, keďže mám neznášanlivosť inej zložky mlieka... Akej neviem... Moju doktorku to netrápi, prosto nemám jesť mlieko a vce je vybavená... V lidli majú veganske zmrzliny... Ešte som ich nejedla ale chystám sa, že si ich kúpim
Ja som včera kupovala Magnum vegan, ale tiež je to nanuk no .
@bilotti ak chyba iba enzym laktaza, tie tabletky realne pomozu. Ved aj bezlaktozove vyrobky casto maju iba pridanu laktazu, cize laktoza tam realne je. Ale aku vysoku davku laktazy ty konkretne pitrebujes, si treba odskusat. Ja pouzivam laktosolv, ma najvyssi obsah laktazy a niekedy si musim dat aj 2.
V Lidli maju veganske nanuky aj zmrzliny, viac druhov. V Tescu bezne vidim iba vegansky Magnum /dva druhy/, ale to neviem, ci ratas medzi zmrzlinu.
Odporúčam SORBETKU mangovu a majú aj jahodovú. Kupujem väčšinou v Lidli alebo v Kauflande.🙂
@bilotti bezlaktozove sa mi zdá že majú v lidli aj v Kauflande
A nejaká citrónová z Kauflandu by nemohla byť vodová?