Ahojte
Prosim Vas kde zozeniem ,alebo neviete niekoho v Ke pripadne okolie kte sa da kupit ,alebo niekoho kto donesie z Rakuska ,alebo Nemecka tekuty Ariel actilift ?
Surne zhanam ,ale len Nemecky ,alebo Rakusky .
dakujem
@lilysk Ahoj ja nosim tekuty Ariel actilift, 65 prani,na biele aj na farebne. Z Nemecka a ja som z Košic. Zavolaj a dohodneme sa na cene.Ďakujem T.čislo :0918 693 786
Predám tekuty Ariel actilift, 65 prani,na biele aj na farebne za 9 eur. Pri odbere večšeho množstva možna zľava. tel.čislo: 0918 693 786
ladislav000000Ahoj stále nosím ten ariel, predávam ho po 8 eur a donesiem ti ho až domov .Napiš mi na maill :matis.ladislav@centrum.sk alebo mi zavolaj na Tel.čislo 0918 693 786 .Odpoveď pre @lilysk
@ladislav000000 ahoj este je to aktualne?
Ano. Prepáč ale ráno som ešte spal. Prišiel som domov nadránom.Omylom som vymazal tel.čislo. Ak máš zaujem tak zavolaj.Zajtra poobede ti viem doniesť.
@ladislav000000
este je mozne objednat ariel actilift?
Mam už len Ariel v krabici za 8 eur 6kg. A granulovaný 5 lit. za 10 eur.T.č.0918693786
Dobrý deň, viete o niekom z Košíc alebo okolia, kto je ochotný doniesť produkt dostupný len v lekárňach v Rakúsku alebo v Nemecku? Neviem, či sú vyššie uvedené kontakty ešte aktuálne. Ďakujem za prípadný tip🙂.
Jedná sa o krém pre alergikov voľne predajný.
@lilysk Dobrý deň,
som z Košíc a Ariel stále nosím. Ak chcete info napíšte mi na mail : pazderakjan@gmail.com
Pekný deň