Ahojte baby, surne potrebujem tento makeup, kde by som ho zohnala? Da sa niekde kupit v drogerii, lekarni, aby som nemusela vopred objednavat a cakat? Dakujem
tak, ako píše zabiatko, v lekárni.
a neporadite konkretne v ktorej? lebo co pozeram na nete, v lekarnach sice eviduju ale nie je skladom
Zavolaj do nejakej lekarne,co mas najblizsie a daj si objednat.Pride raz dva ak sa to este vyraba...
Od minulého roka je nedostupný,vraveli že do obehu by mal prísť v januári ale ešte stále nie je v obehu....museli ho stiahnuť z predaja ešte minulý rok a odvtedy nie je.
Ja som zháňala minulý rok a je nedostupný
@miselin3 dobre vediet, a nieco podobne s takou krycou vlastnostou nie je?
Ten hľadám doteraz 😂😂😂
mne sedí tento...kupujem v lekárni (mením dva odtiene podľa ročného obdobia)
Ja sa hlásim tiež za ten Dermacol... ono je to to isté čo acnecolor, akurát acnecolor akné vysušuje “lieči” a dermacol iba prekryje. Ale je dosť hútny, keď tak si kúp ešte nejaký bb cream a miešaj si to dokopy... ten dermacol zvýši tú kryciu schopnosť...
Aknekolor nie je make up len tak pre informáciu.
toto som aj ja pouzivala, no som rada, ze som prestupila na lepsi make-up, lebo toto bolo strasne. no kozny doktori to predpisuju tym, ktory maju problem s akne.
nepísali ste náhodou niekto na bazoši alebo inom bazáre o aknecolor a dotyčná vám na dobierku poslala niečo úplne iné....
Aknevolor
Aknecolor na predaj kto chce
Namiesto Aknecolor hľadajte AC-color, majú ho už bežne v lekárňach a malo by sa jednať o starý dobrý Aknecolor s novým názvom a možno aj výrobcom, to presne neviem.
Uz teraz ho premenovali je to neo acnecolor
Ahoj viem že aknecolor som si kedysi kupovala v lekárni.