......mám len jeden nick, a nebola som zablokovaná-to hned na úvod..........
prečítala som si niekolko strán tém diskusií a otázky, až som sa prepracovala k téme o zablokovaní užívateľov adminmi, zverejnuju tam, kto a prečo bol zablokovaný....vacsinou, ak ide o zjavné záležitosti ako je reklama etc- zablokovanie schvalujem......... vyzývam však tie mladé dámy, ktoré sú adminkami, aby rozoznávali, konfrontačné diskusné príspevky od provokačných... a pravdivé, hoci len subjektívne pravdivé názory s nesúhlasným obsahom od príspevkov urážlivých.........mám rada ostrejšie debaty, prečo nie.....niekedy sem píšu ozaj hlúpučké naivné dievčatká a priam si vyžadujú ostrejšiu odpoved, nemám rada sladké, podlízavé ťuťuliky muťuliky...........
.
pokial ma len jeden nick, pokial neukradla fotky, pokial neuraza, pokial....je tazko niektorej mamine dokazat, ze to o com pise, je pravda, ci loz...myslim, ze potom by tu velmi vela maminiek skoncilo...to, ze napises , ze ty ju osobne poznas a ona zije uplne inak ako pises..to je podla mna malo na to, aby ju admin stopol...ak vies ze si vymysla..tak si ju jednoducho nevsimaj...jej prispevky preskakuj...ako by to mal podla teba admin zistit, ze ktora uzivatelka ma len bujnu fantaziu..a zije vymysleny zivot... ?ja si myslim, ze pokial nikomu neublizuje a pokial fakt neda cudzie fotky ...pokial zije len *svoj ruzovy svet*..tak nech si ho ma..ved skôr ci neskôr sa aj sama zamota...a nebude si mat s kym pisat..ved celkom perfektne, uzasne, bezproblemove maminy tu nie su in 😅 ......a uz len taky malicky odkaz..hlada sa novy admin..co tak vyskusat si to 😉 ..
@awalancha3 ty vieš o jednej čo nehovorí pravdu... ved takých je na nete x... ale vieš čo mne vadí? ked sa dokola preberá to isté a ked sa nedodržiavajú pravidlá na tejto stránke, s ktorými každý registráciou súhlasil a potom sa každý rozčuluje.. založila si otázku a v tvojom príspevku ani jeden otáznik??
@traktor,ty by si mala vyskusat byt adminom 😉 ty by si vsetky podvodnicky vystopovala 😀
nie, adminky sudnost nemaju 😀 mali by mat? 😕 😅 😉
davam 2 hlasy traktor a benne, ale kedze mam potrebu aj odpovedat tak pripajam nasledovne:
@aero spominas falos...nie je trosku od teba falosne ze sa rozculujes nad nejakou anonymnou uzivatelkou ze si vymysla a tebe je z toho na grc? preco jej to nepovies? preco to nenapises jej, verejne, aby to vsetky uzivatelky citali? preco sa jej verejne neopytas preco si vymysla? my jej to mame hovorit? my, ktore ju osobne nepozname a mame info len od dalsej anonymnej uzivatelky? nie sme sudcovia aby sme riesili kto ma pravdu, ci ty alebo ona. tak ak mas pocit ze ju musis konfrontovat, tak ju konfrontuj, verejne, alebo do IP, slusnym sposobom...alebo je v tom problem? vsetky otazky su recnicke, necakam na nu odpoved 😉
@awalancha3 ty mas rada ostrejsie debaty....ok, ale na to musis mat aj protikandidata, ktoremu to nevadi, a hadam nechces od ostatnych uzivateliek, aby ostro diskutovali aj ony, ked je to proti ich chuti....
citujem ta: niekedy sem píšu ozaj hlúpučké naivné dievčatká a priam si vyžadujú ostrejšiu odpoved, nemám rada sladké, podlízavé ťuťuliky muťuliky...........
.hlupucke naivne dievcata sem pisu, to ti neberiem, ale kto si ty, ja, alebo iny uzivatel, aby povedal ty si hlupa?? a ked ma niekto hlupe otazky, myslis ze tym, ze ich skopes slovne pod ciernu zem, dostanu rozum? ze uz nebudu hlupe? nie, budu take ako doteraz, len budu znechutene, ze namiesto odpovede dostali slovnu facku....nemas rada hlupe otazky od naivnych dievcat? neodpovedaj, nikto ta nenuti. mas nutkanie odpovedat? musi to byt nutne s posmeskom? nebolo by jednoduchsie len strucne napisat odpoved? alebo hodit link na temu, kde sa o tom diskutuje, kde su chapavejsie mamicky ktore tejto "hlupej " uzivatelke odpovedia bez arogancie, osocovania a posmechu?
trochu tolerancie.....nie kazda ma rovnake IQ, niekto je studovany a skuseny, iny nestudovany a nema skusenosti....namiesto posmechu a osocovania trochu pomoci a tolerancie....
falos? vymyslajuce si uzivatelky? to je uz v rukach vas vsetkych, ci im to budete tolerovat a mlcat, alebo sa bez urazok porozpravate a poviete si hranice......
a ktora si chce vyskusat poziciu admina, tak cakame mail, nemusi byt ziadna esej, staci nam prihlasenie : ja to chcem robit.... najde sa tu nejaka?
@awalanche3 ....rada by som sa vyjadrila najskôr k poslednému odseku tvojho príspevku, ktoré je akýmsi odôvodnením tvojej otázky...takže, ja napríklad nemám rada ostrejšie debaty, prečo nie .... každý má svoj "rozum" a načo ho silo mocou presviedčať, že ten tvoj názor je správny...(a je vôbec správny?...) ....a že sem niekedy píšu ozaj "... naivné dievčatká a priam si vyžadujú ostrejšiu odpoveď" ... to znamená, že si "medzi riadkami" a z kontextu ich príspevku vyčítala, že chcú konfrontáciu?....lebo, ak nie, tak nechápem, prečo máš potrebu niekoho tou "ostrejšou odpoveďou" odrádzať od ďalšej komunikácie...ak chceš len vyvolať ostrejšiu debatu 😅, neviem, či ti potom budú tie dievčatá rovnocenným súperom, kedže sú "hlúpe a naivné"....no a ja, tiež nemám rada "sladké, podlízavé ťuťuliky muťuliky"...., ale jednoduché a jasné odpovede, prípadne aj otázky...
...takže mi vlastne uniká zmysel-nezmysel tvojej otázky, lebo keby admini nerozoznávali "konfrontačné príspevky od provokačných ...a pravdivé, so subjektívnym pravdivým názorom len s nesúhlasným obsahom od urážlivých" bolo by na fóre len zopár tém a otázok ...a k tomu by si sa určite dopracovala, keby si si pozornejšie prečítala niektoré témy...aké sa tam vedú výmeny názorov 😀 ...
@latvia, @traktor... úplne súhlasím...
cely napad s adminmi je s prepacenim riadna blbost, ako som si vsimla ich rozhodnutia o ruseni prispevkov su cisto subjetivne a taktiez pouzivaju dvojity meter. Myslim si, ze kedze sme tu dospeli ludia vieme ako sa mame spravat, ak sa mi nejaky prispevok na moju adresu zda urazlivy, tak to danej osobe napisem, ze si to nezelam a ak aj dalej pokracuje no co? co sa take stane? toto je virtualny svet - vsak na mna nikto nevytahuje noz, ani mi nikto nedal zaucho, danu osobu mozem predsa odignorovat a prestat jej prispevky citat ak by ma to vytacalo do biela, to sa naozaj ludia nedokazu vysporiadat s tym, ze ma niekto iny nazor a iny prejav, ze hned musia bonzovat a davat adminom tipy na vymazanie prispevkov? Naozaj chore ...
presne tak - súhlasím s awalanchou3 🙂
ja osobne tu poznám jednu maminu , ktorá si neskutočne vymýšľa , len , aby ju druhé chválili - aké ma úžasné deti , a aká je šikovná / lebo mi sme všetky , asi ľavé 😕 / a manžela ..... a verte mi , kedže ju poznám osobne , vôbec to nie je tak ..... 😠
a ako som už písala , že ju poznám osobne - je mi z jej výrokov niekedy fakt na zvracanie ........a fakt som niekedy aj rozmýšľala : toto je dovolené??????
takže , aj nad tým by sa mali zamyslieť.....
v niektorých blokoch blok len : ťuťu-muťu a faloš....
asi to je vo svedomí , každej jednej z nás ........