Neviete kde maju listkove cesto v akcii od zajtra ? Dikicko
@nelca84 ano zda 🙂 preco by sme mali kupovat za plnu cenu ked sa da kupt v akcii
My kupujeme len akciove veci o
Keď kupuješ len akciové veci, tak máš určite prehľad, všetky letáky naštudované... Čiže, ak si ho nikde v akcii nevidela, tak asi nikde v akcii nie je.
@h2 praveze tento vikend sme nemali cas na studovanie akcii tak preto sa pytam 🙂
Exiatuju stranky, kde hladas akciove produkty, zlacnene.sk, https://www.google.com/amp/s/kompaszliav.sk/amp... , atd
@sisa_s dakujem to sme pozreli ako prve avsak potrebujem rozvalkane cesto a tam sa to neda filtrovat takto ☺️
Zalezi ti na kazdom cente, ale chces rozvalkane, ktore je o dost drahsie ako nerozvalkane? Asi nerozumiem tvojej logike, no ale dobre. Za kolko teda kupujes rozvalkane ked je v akcii?
@nelca84 za 0.69€ -0.79€ sa mi zda ze stoji a kedze potrebujem cca 20 kusov tak to urobi aj pekny rozdiel v cene 🙂 a hlavne mi to usetri cas to rozvalkane viem ze je drahsie ale nemam tolko casu este valkat
Veď kúp nerovalkane, za tú cenu máš väčšie množstvo, sa mi zdá že rozvaľkáme je 100g a nerozvalkane 200g a viac. Už si nepamätám. Z nerovalkaneho ti vyjdú 2-3 platy keď rozvalkas.
Keby si tak veľmi chcela ušetriť.
Rozvaľkánie je otázka 3 minút na každý valček,to není veľa
Tusim v Lidli(BA) bolo vcera to rozvalkane cesto v akcii. Ale ci v kazdom, to neviem.
@liljana dakujem 🥰
Fuu, a to kolko toho cesta akoze potrebujes? Ved to stoji okolo 1e. Aj to sa ti zda vela?