Nebola mi doručená zásielka z Aliexpressu (cena asi 9 € vianočný tovar).
Otvorila som spor a požiadala o vrátenie peňazí.
Odpísali mi že zamietajú nakoľko je zásielka v miestnom doručovacom centre a JA som si ju nevyzdvihla. Nemala som si čo a kde vyzdvihnúť keďže ma nikto neinformoval ani mailom, SMS, ani do schránky. Že mám kontaktovať miestne doručovacie centrum a ísť si po to.
Taká linka čo graficky znázorňuje, že kde sa tovar nachádza ukazuje, že zásielka prišla do nášho mesta Žilina, ale zároveň že neprišla do posledného bodu doručenia (ku mne domov).
Zásielka má číslo: UA826752698HU
To sa dá niekde po to ísť ??? Či kašľať na to ?
Aliexpress mi chodí aj poštou a aj rôznymi kuriérmi, neviem kým to poslali takže neviem kam to ísť pýtať 😀.
Neviete poradiť ?
Resp. na Ali sa s tým nedá nič robiť ? to si len tak predajca napíše že nevráti peniaze ešte keď vidí že to fakt nemám doma a koniec ?
Ja.som mala podobnú skúsenosť, zásielka mala.byt na pošte, bohužiaľ. Ale išlo o sumu do 2 eur, takže som len dala zle hodnotenie a neriešila.
u nas v BA zacalo dorucovat Aliexpress SPS a z nejakeho dovodu im nedali kontakt 🤷♀️ tak som tam volala a pridali si ho na mna ako zakaznika a odvtedy mi dorucuje, skus podla toho cisla zasielky vyhladat u nich, ci nahodou nie oni aj ked to by asi bola nahoda
a zial neda sa s tym nic spravit, tiez mi neprisla zasielka a vraj mi nevratia peniaze lebo som dostatocne nedokazala, ze neprisla 😂😂😂
Inak raz som cakal zasielku a nikde nic, pozriem sledovacie cislo a ze je uz tyzden na poste - ziadna SMS, ziadny zlty listok. Tak som tam isiel a fakt ju tam mali... Mozno tvoj tiez tak skoncil, cakal tam a nik si pon neprisiel...
Zásielka je na pošte podľa čísla zásielky - treba zadať sem...
https://tandt.posta.sk/
Stačí ísť na poštu a nadiktovať číslo. Áno, žlté lístky sa niekedy "stratia."
Toto je uplne standardne u Aliexpressu, ja sa z jednym predajcom natahujem uz dva roky, lebo mi vypisuje, ze zasielka prisla. Ja tvrdim, ze neprisla. Neslo tam o velku sumu, ale opakovane som mu dala negativne hodnotenie, co mi pisal, ze nech to vymazem, ze to posiela znova a takto dokolecka. Tiez ako pise @petamich, ze som nedostatocne preukazala, ze zasielka neprisla.
Teraz cakam, ci mi pridu formy za 9 EUR, ked nie, bol to moj posledny nakup na Aliexpresse. Lebo podla stavu zasielky vidim, ze by mala uz byt v mieste urcenia od 31/1
@muchotrafka298 a vies co je vtipne? ze ja som objednavala 6ks detskych pancuch na traky, v jednej zasielke, kazde som musela reklamovat separe 🙈 a za dvoje mi napokon vratili plnu sumu, za jedny polovicu, za dvoje som nepreukazala, ze neprisli a jedny ani neviem co
evidentne to tam riesi x pracovnikov case by case a asi z brucha daju zaver, lebo nechapem v com bol rozdiel - jedna zasielka, jeden predajca 😵💫 akoze tiez neslo napokon o velku stratu ale tiez som bola chvilu vytocena
@petamich vies co mna nebavi? Ze im furt vypisujem jak dilina s prepacenim za vyraz. Mne uz ani tak nejde o tie prachy, to su nejake 2 EUR, ale kolko stoviek ludi takto denne kazdu hodinu oklamu? A to, ze automaticke dorucenie po nejakej dobe? To co uz ma byt????? Toto je nejaka novinka tam, ze po XY dnoch sa tam da automaticky v systeme, ze zasielka sa povazuje za dorucenu....Tak to si radsej kupim v nejakom slovenskom eshope s prirazkou, kde to maju skladom aj drahsie, ale aspon to mam. Som ja zvedava na tie formicky co mi maju dojst.....dame tipovacku? Nedojdu alebo nedojdu 😂
@muchotrafka298 ale dojdu 🤞🏻🤞🏻 som potom zvedava
@blunka na poste