baby kde davate veci po detickach? mne to je luto vyhodit niekam do kosa ale fakt to nemam komu dat, veci su samozrejmne onosene X krat vyprate ale stale sa daju nosit, niektore malo nosene...kopi sa to, nemam to kde davat, pisala som aj konkretne mesto ci nejaka mamicka nechce no nikto sa neozval🙄
Tu na koniku sa Ti podľa mňa o to ženy pobijú. 😀
Veď daj sem do nejakej skupiny, ja dávam všetko kamoške čo má.deti mladšie od mojich
Nejaka fb skupina darujem?
Keď viem že nepredam, že to nikto nechce, dám do vreca a ciganke. 🙂
Ahoj, ku mne chodí po veci pravidelne jedna pani z osady...má 3 deti, zvyšok porozdáva po okolí. Jej to pomôže a ja sa zbavím zbytočností 😁
75-80% oblečenia predávam. Kupujúcim, ktorí si prídu vyzdvihnúť oblečenie osobne, vždy ponúknem ten zvyšok, čo je v horšom stave (poväčšine nejaká drobná škvrnka, alebo vyblednutejšia farba). Skoro vždy si z toho niečo vezmú na donosenie po doma, na maľovanie a majstrovanie, alebo na záhradu.
na fb su stranky na darovanie, dokonca podla miest. ja sa takto zbavim veci do 5 minut
Do krízového centra
Tu na koniku je darovacia skupina, môžeš pridať tam určite sa nájde niekto komu to pomoze
Zberne kose Humana, FB Nevyhadzujte, darujte - skupina podla okresu, Podaj dalej, Materske centra, Centrum pomoci - ludom v nudzi, utecencom atd. - este obcas byvaju burzy v skolach - treba si dohladat v konkretnom meste
Ja nosím veci po deťoch do " OZ Podaj mi ruku - Nitra ".
Ja veci darujem, nechce sa mi to predávať atď. Cez FB market sa vždy niekto nájde
ja posuvam jednej mamicke, ktora ma o kusok mladsieho ako je nas a ked nahodou nechce, tak davam do lokalnej darovacej skupiny a vzdy to je rychlo rozchytane