Kde dávate oblečenie po deťoch?

12. mar 2023

baby kde davate veci po detickach? mne to je luto vyhodit niekam do kosa ale fakt to nemam komu dat, veci su samozrejmne onosene X krat vyprate ale stale sa daju nosit, niektore malo nosene...kopi sa to, nemam to kde davat, pisala som aj konkretne mesto ci nejaka mamicka nechce no nikto sa neozval🙄

petamich
12. mar 2023

ja posuvam jednej mamicke, ktora ma o kusok mladsieho ako je nas a ked nahodou nechce, tak davam do lokalnej darovacej skupiny a vzdy to je rychlo rozchytane

nnnuuunnn
12. mar 2023

Tu na koniku sa Ti podľa mňa o to ženy pobijú. 😀

nikha2809
12. mar 2023

Veď daj sem do nejakej skupiny, ja dávam všetko kamoške čo má.deti mladšie od mojich

liljana
12. mar 2023

Nejaka fb skupina darujem?

tosomja
12. mar 2023

Keď viem že nepredam, že to nikto nechce, dám do vreca a ciganke. 🙂

danyelia
12. mar 2023

Ahoj, ku mne chodí po veci pravidelne jedna pani z osady...má 3 deti, zvyšok porozdáva po okolí. Jej to pomôže a ja sa zbavím zbytočností 😁

annm81
12. mar 2023

75-80% oblečenia predávam. Kupujúcim, ktorí si prídu vyzdvihnúť oblečenie osobne, vždy ponúknem ten zvyšok, čo je v horšom stave (poväčšine nejaká drobná škvrnka, alebo vyblednutejšia farba). Skoro vždy si z toho niečo vezmú na donosenie po doma, na maľovanie a majstrovanie, alebo na záhradu.

zorkahorka
12. mar 2023

na fb su stranky na darovanie, dokonca podla miest. ja sa takto zbavim veci do 5 minut

kathak
12. mar 2023

Do krízového centra

ivka21
13. mar 2023

Tu na koniku je darovacia skupina, môžeš pridať tam určite sa nájde niekto komu to pomoze

lenkahvh
13. mar 2023

Zberne kose Humana, FB Nevyhadzujte, darujte - skupina podla okresu, Podaj dalej, Materske centra, Centrum pomoci - ludom v nudzi, utecencom atd. - este obcas byvaju burzy v skolach - treba si dohladat v konkretnom meste

klaridka
13. mar 2023

Ja nosím veci po deťoch do " OZ Podaj mi ruku - Nitra ".

januelik
13. mar 2023

Ja veci darujem, nechce sa mi to predávať atď. Cez FB market sa vždy niekto nájde