Zdravím.. Baby kde dávate veci co už sú malé deťom? Mohla by som dat vyprate (len v čistej vide bez avivaze) do komody? Mám celú voľnú komodu že by som To tam dala... Za nejaký rok a pol plánujeme ďalšie bábätko tak by sa to použilo... A ked niekto dáva levanduľu ku oblečeniu tak susenu alebo čerstvú? Ďakujem 🙂
Ja som to mala v stahovacich vreciach nezaberú toľko miesta a si myslím že ťa komoda bude málo na pribúdajúce malé oblečenie 😍
@mrkvickan ved mam aj tie sťahovacie vrecia 😅😅 tak môžem že do tých vriec a do komody však 🙂
Jasné ja som ich dala do skrine na pôjde a ti poviem po desiatich rokoch som ich vybrala znova vyprala a nič im nie je ani poškodené ani roztrhané a hlavne sú aj po toľkom čase nositeľné 😎.
My máme v tých sáčkov, čo z nich vysajes vzduch vysavacom a uložené pod posteľou v perinaci..
Vo vreciach na povale, mame prve babo v rodine tak ak budu mat bratia dcery tak vyuziju, ak nie dam do kontajnerov na oblecenie🙂
Vákuové vrecia a na poval. Potom aj tak prepereš znovu
Ja mám uložené v krabicich na ktorých je napísaná veľkosť. Čo krabica to jedna veľkosť. A uložené mám v pivnici.