Kde dať vyvolať veľké množstvo fotiek?

cernusik
20. okt 2019

Kočky, potrebujem poradiť..syn bude mať pomaly 4 roky a ja lajdak som ešte nedala urobit ani jednu fotku. Potrebujem upratať v pc aj v mobile a dať to niekde spraviť. Otázka na vás... 1. Kde? 2. Ako postupovať? Bude toho veeeeeelmi veľa takže nech sa nezblaznim..aj z tej sumy potom..vďaka

veronikaszabova
20. okt 2019

Happyfoto

fotokarol
20. okt 2019
Používateľ fotokarol je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fotokarol.

Fotokniha najlepšie, vygoogli si to na zľavách https://www.zlavomat.sk, zlavadna.sk, alebo http://zamenej.sk.

jerryjanka
21. okt 2019

@cernusik odporučam pozrieť si recenzie - a ano hore je reklama na happyfoto ale maju neskutočne otrasne recenzie ja by som tam ani nahodou nedala robiť fotky

jahodka11
21. okt 2019

@jerryjanka ja som z happyfoto uplne spokojna

ivca88
21. okt 2019

Happy foto má fotky 10x15 za 0,05€ do 23.10 tuším

asia83
21. okt 2019

@cernusik Doteraz som si dávala robiť u troch. Happyfoto (za mňa nekvalitné fotky), 220foto (najlepšie) a Empik foto teraz naposledy (niečo medzi tými prvými dvoma). Dávala by som si už iba v 220foto, ale už nemajú funkčnú internetovú stránku. Takže najbližšie hľadám zase kde si dať vyvolať. Ešte je fotolab, tam asi skúsim.

asia83
21. okt 2019

@jerryjanka Presne. Tiež som bola nespokojná.

kliatana
21. okt 2019

@cernusik zalezi aj ako to chces, ci ako fotoknihu alebo fotky ktore si das do ramcekov, do albumu, dala by som si to urobit niekde v meste u vas kde robia fotky na foto papier a dohodnut sa na lepsej cene, my mame takeho pana a ten ked je vela fotiek dava velku zlavu 🙂

jerryjanka
21. okt 2019

ja som davala vždy robiť cez fotolab - a nikdy nebol problem. ked sa dala využiť zlava tak aj cez DM fotolab som davala len ked potom zrušili tie zlavove knižky tak už nie. veru planujem teraz robiť dlhe obdobie fotiek - bude ich určite minimalne 200 ale veru si radšej priplatim par centov ako riskovať...

miriamik77
21. okt 2019

Baby to je super, že ste sem napísali, že majú teraz akcie na fotky. Hneď si pôjdem nachystať, lebo tiež si chcem dať vytlačiť veľa fotiek 🙂

baska_nice
21. okt 2019

@asia83 tam za kolko vyvolavali fotky? aka bola cena pri rozmere 10x15?

asia83
22. okt 2019

@baska_nice Empik? 10 centov ten rozmer. Ja si ale dávam formát 9 x 13 cm, aby sa zmestili do albumov.