Ahojte,
chcela by som vas poprosit o radu a zaroven sa ospravedlnit ak som takuto temu prehliadla. Mam 5rocne baby a chcela by som im dat prepichnut usi, resp. rozhodli sa same a uz druhy tyzden do mna neustale hustia, lebo dostali od krsnych nausnice.
Volala som nasej pediatricke ale ta ma odporucila na inu MUDr. a ta zase ked pocula kolko maju rokov trosku drsne mi povedala ze takymto velkym detom to nerobia, preco sme to nedali skor ☹ 😒. Volala som aj na plasticku chirurgiu ale aj tam ma odbili, vraj to robia ihlou len malym detom, lebo v tomto veku maju z toho deti velku traumu ☹ . A tak neviem, kde by som mala este zavolat. Do tetovacieho studia s nimi nechcem ist. Neviete mi prosim poradit nieco v BB? A ak s tym mate skusenosti tak aj radu na co sa mam pripravit lebo baby sa ma stale pytaju, ci to nebude velmi boliet, kolko to bude boliet a tak. Dakujem velmi pekne. Alena
@lelu Ahoj, tak toto ma clekom zaujo. Mám 2,5 ročnu dcéru. v posledom čase rozmýšlam že by som jej prepichla ušká. neurobila som to z roznych dovodov ked bola maličká. Ale teraz by som ano, len neviem kam ist. tiež som z BB, tak by ma zaujímalo ako ste pochodili a čo je malé dieta na prepichnutie a čo už velké?
Je niečo nové v tejto oblasti v BB?
ahoj skús sa ísť opýtať na šalgotarian kde je krčné. mne tam malej prepichovali ušká. nie som si istá, ale prepichnutie stojí asi 8-10 eur. skús tam. uvidíš.