Ja uz normalne nechapem ma to byt bazar a tu sa uz predava za take ceny nerozumiem kde na to tie zeny chodia a uz som sa stretla aj stym ze mamicka predavala pouzitu vec este drahsie ako novu v obchode uz my je stoho zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To zachvilku budeme kupovat secondhandove veci za ceny znackovych veci ci ako??? Niektore mamicky by sa mohli nad sebou zamysliet ...................
Som tiež toho názoru. Ale sú mamini, ktoré to kúpia. Ja mám svoju predstavu a rovnako aj finančný strop a ostatné drahé veci ma nezaujímajú.
ja si zas bazar tu na MK chvalim....na mimibazare ma ceny odrvonali totalne....to sa ani neda nazvat bazarom a tu si vzdy najdem za dobru cenu nieco co sa nam hodi...neprehladavam cely bazar..spravim si vyber a som spokojna
@nadena1506 - veď máš právo výberu, rovnako ako kupujúci má právo určiť si svoje ceny... mňa zas vytáčajú ženy, ktoré nevedia použiť "dobrý deň, prosím, ďakujem" a majú toľko drzosti pýtať 50% zľavy a poštovné zdarma ale že úplne zo všetkého, dokonca aj z vecí za 2€... niektoré by chceli značkové veci pomaly s visačkami a najlepšie zadarmo priniesť až domov...
@sympa1 ale na MMB sa nepredava len noseny tovar, ale aj novy, teda preto su ceny ake su, aj tak sa mi tam daria kupit lacnejsie nove veci nez tu na MK v Pro...a k otazke, nechcem take drahe, nekupim...aj mna par cien uz prekvapilo, a vsak ak sa mi nejaka vec velmi paci a nepredava ju ziadna ina maminka a neviem ju nikdy inde objavit, tak vezmem aj tak 🙂 ale uz som tu videla detske oblecenia aj v niekolkych 10-tkach eur, myslim nad 50 eur a to by som uz teda nekupila, ale to vseobecne nikde, ani nove, deti rychlo rastu, nestihli by to ani poriadne ponosit, atd. a pre mna su to vyhodene peniaze, ked vlastne za tu cenu by mohli mat toho ovela viac 🙂
A naco to riesis? Tak ako bolo povedane ak nechcem tak nekupim. Naco sa nad tym zamyslat. Ak si predavajuca da taku sumu asi ma na to dovod a aj keby nemala nemam to preco riesit.
Súhlasím! Niekedy pomer cena - kvalita vyrážajú dych. Niekedy iba samotná cena 😝 . Ešte raz súhlasím (aj keď pravopis úplná katastrofa 😀 ).
to som si tiez vsimla uz davnejsie, mozno je to tym, ze vsetko porovnamam s cenami v uk, kde som doslova za par libier kupila dcerke kopu oblecenia a tu z vas chcu vytiahnut posledny gros za pouzite, niekedy uz podla fotky, otrasne veci. a ze ci to treba riesit? ved aj v ochode, ked je nieco predrazene, tak si zanadavate a postazujete sa kamaratke, tak o co ide?
ono to funguje tak, ze ked nieco kupite, uz ked z obchodu odchadzate, tak to ma o 20% nizsiu hodnotu. cize kupim tricko za 10 e, tym, ze som bola blba a nepaci sa mi neskor alebo nesedi, tak ak ho predavam, mala by som ho predavat za 8-8,50 Eur. Ak take tricko pouzijem hoci par krat, uz by cena mala byz nizsia o 50-70%. cize, kupim tricko za 10, nosim, periem, pouzivam, predavat by som ho mala za 3-5 Eur. a je pravda, ze tu mamicky nosia tricko 10 razy pocas polroka, peru ho, zehlia a este ho idu predat za 9 e lebo malo nosene. detto aj priratavanie 0,50 centov "lebo strhnu z uctu" pri priamom vklade. Akoze to neni problem kupujucej, ze predavajuca ma naprd nastaveny balik sluzieb v banke. preco by kupujuca za to mala doplacat? ak chcem kseftovat s handrami a otocim si na beznom ucte niekolkokrat do mesiaca nejake peniaze, logicky si urobim balik sluzieb tak, aby ma to nestalo nic. a potom sa stane presne to, ze predavajuca pyta za tricko, ktore stalo 10 e a nosila ho pol roka 9 e, za priamu platbu si vypyta cca 50 centov a este si vypyta postovne, ktore casto nekoresponduje s realitou a k tomu si supne balne, pricom bali do starej igelitky. SPAMATAJTE SA, ZENY!
a na okraj, casto sa tu veci nosene, ktore uz su po prvom majitelovi raz na bazare kupene predavaju v "super stave" za cenu pomaly noveho. A toto uz nie je o tom, ze mamicky si pomozu predajom par veciciek za par korun, tu uz ide o vychcanost s cielom osklbat kupujuce co najviac. /cest vynimkam/.
Nad prehnanymi cenami tiez obcas krutim hlavou, ale niektori ludia zjavne ziju mimo reality. Nech si obchoduju medzi sebou, ja sa im do toho miesat nebudem 😀
Mne ked sa nieco velmi paci (v normalnej cene) a chcela by som este zlavu, tak sa na nu (slusne) opytam. Zatial sa vzdy podarilo, aj ked len euro-dve, ale potesi. A ja som tiez pristupna rozumnej dohode. Treba len skusit 😉
Co mne vadi viac, je nevychovanost niektorych zien a ich sposob komunikacie. Ale s tym asi tazko nieco narobim 😒
neviem ked mam kupit tu na bazare nosene tricko za 3 eur bez postovneho a potom to iste vidim v tescu v akcii za 3,50 EUR tak neni o com...
pre mna je to tu na bazar dost predrazene, prip. sa predavaju veci co su vhodne tak na prachovku ... to radsej zajdem do sportsdirectu a kupim dietatu tenisky tam za 12 EUR alebo v tescu po 6 EUR ako kupovat za tu istu ci vacsiu cenu okopane z bazara...
zatial som s bazarom dobre skusenosti nemala.... tovar ma sklamal... ak uz tak lepsie je ist na detsku burzu v blizkom MC
da sa tu pekne nakupit ja som tu malej kupila krasne topanocky za 7 euro, su zachovale, v obchode stoja aj 30 , starsej dcerke som tu kupila krasne cizmicky na zimu za 10 eur v obchode cizmicky pod 30 neboli , a kupujem tu aj mlieko pre dcerku , v lekarni ma stoji 11.88 a tu take iste neotvorene zaruka do maja 2014 kupim aj za 5 az 7 eur , kazde euro sa pocita, kto nechce nekupi , ale ja tu rada nakupujem
ahoj, neviem, prečo sa kvôli tomu musí zakladať otázka ... veď to je ako v obchode ... niekde majú vysoké ceny, niekde nízke ... aj v bazári, niekto má vysoké ceny, niekto nízke ... vyberám si podľa toho, čo som chcem a čo som ochotná zaplatiť ... filter funguje...skoro všade😉 ...
Tak mna tiez prave zaujala cena za 3 krabice vianocnych ozdob...za vsetky tri balenia 13 eur....v januari ich mali v tescu vo vypredaji,sama som si ich kupila a vsetky tri balenia by vysli 5 eur... 😉
ponuka - dopyt. trhove hospodarstvo. kto nechce nekupi,nie??