Neviete mi poradit, kde by som mohla zistit telef.cislo na osobu, ked ani neviem ci ma Orange alebo T-Mobile, a taktiez ani neviem ci ma na pausal, alebo nie?Dakujem.
aj na stánke www.t-com.sk sú telefónne zoznamy
Jednoducho: zavolaj na telefonne cislo 1181 a tam Ti vsetko povedia.
blumchen má pravdu stačí aby si povedala meno a priezvisko a dostaneš aj adresu aj všetky telefonne čísla ktoré ten človek má, aj ked má napr paušál t-mobile utajené číslo tam na 1181 ti to povedia úplne v pohode
a ešte sú info na 1180 tam poskytujú všetkých operátorov ktorý sú na SR
Ahojte! :D Chcela som sa spýtať, či by ste mi s niečím poradili. Ide o to, že som už 4 roky zamilovaná do jednej osoby, ktorá je odo mňa o 2 roky mladšia. On ma odmieta. Jeho kamaráti ma nemajú radi. :( Ako by som mohla získať na neho tel. číslo?? Ďakujem vopred! :D
A kolko sa plati za ten telefonat na to 1181 alebo 1180 ak som dobre pochopila??
Ahojte ako zistim meno volajúceho Led mám len číslo 0918311460 súrne 😒
Zdravím..aj ja by som chcela zistit meno jedneho cisielka..ak sa to dá budem vdačná za každu odpoved...
caute potreboval by som zistit tel cislo podla adresy ktoru viem .da sa to nejak? dakujem
na tejto stránke zistíte všetko,ak číslo nie je utajené buď podľa mena,adresy,alebo telefónneho čísla http://www.telefonnecislo.com/
😎
ako mam zistit telefonne čislo niekoho??
🙂 🙂
Ahoj neviete mi povedat cislo na Gabrielu Hasovu s Ludanic ,ul.Hviezdoslavova .Je na Modrom koniku a neposlala mi ešte mikinu.Ďakujem Erika .erika.kapajcikova@gmail.com
Patrík pužo narodení 1.8.1991
Ahoj, potreboval by som zistiť odosielateľa vulgarnych sms z čísla 4ky, nevie mi niekto poradiť. Operator mi povedal, že takéto informácie neposkytujú, ďakujem
Dakujem, toto vsetko som uz skusil... nic, dakujem za ochotu
@radioexpres Prosim ta, vsak to je je este dieta,,uc sa, citaj nieco, pomahaj mame,a pripravuj sa na dalsie studium, alebo nejake rucne prace.Casu na lasku mas este dost,
Caute nevie mi niekto poradit surne zhanam cislo na znameho volala som na 1181 tam mi dali tel.cislo ale neviem sa nan dovolat a inak neviem ci sa jeho otec nevola rovnako neviem uz ako dalej
Ahojte potrebovala by som zistit jedno telefonne cislo neviete mi prosim niako poradit??
Dakujem🙂
Ahoj ako zistím číslo na osobu?
Nemá niekto tel. na mamičku alicia072?
Adresu mám, len potrebujem tel. Ďakujem
Dievčatá prosím Vás ,tiež potrebujem vediet mob.čislo
Viem len Odkial je Meno aj priezvisko ... ako nato ????
označte má prosím
Ahojte ako zistím číslo na osobu? prosím o pomoc, súrne, Ďakujem pekne
Skusila by som priamo cez operatorov, ci by sa nedalo. Niekedy existovala aj taka linka, len neviem ako sa vola, nejde mi to na rozum
Prosim viete mi surne zistit koho cislo to je? 0940543949
Skus zavolať na 1181
meno a presvisko 09040605123
http://telefonny.zoznam.sk/
treba tam aspon vediet cele meno ale ak ma utajene cislo tak sa ti zobrazi ze neboli najdene ziadne udaje 😉