Kde a ako si hľadať nové koníčky?

staromodna
25. feb 2021

Zdravim. Som v takom dost pre mna osobne vypatom obdobi. Som mama 2 malych deti a to mladsie chce byt stale pri mne. V noci spolu aj spime. Som vdacna a stastna za vsetko, ale tiez som pochopila, ze som mavala aj viac aktivit a konickov a chodievala aj do spolocenstva ludi, kdezto teraz som stale doma, zatvorena, nemame ziadne kruzky s detmi a tiez nemame v blizkosti rodinu, tak som s detmi niekedy naozaj aj 24 hod denne vkuse robiac neustale to iste a pristihla som sa, ze zacinam byt aj viac nervozna co samozrejme nechcem. A prave to je dovod preco pisem sem a chcem sa poradit, s akymi konickami by ste mi poradili, aby som zacala. Potrebujem nieco, pri com budem moct vypnut hlavu a na chvilu na nic nemysliet a hlavne cinnost, ktoru budem vykonavat sama. Hravam na klaviry, ale to nie je ono, pretoze je to dost narocne na techniku, premyslanie, cvicenie a ak mi to nejde ako chcem, stracam motivaciu. Okrem ineho aj hackujem, avsak na toto nemam napady. Dakujem za kazdu radu

0silvia0
25. feb 2021

@staromodna podla mna cvicenie, alebo beh. Odreagujes sa a urobis nieco zdrave pre svoje telo.

sashka22
25. feb 2021

@staromodna ja som sa začala učiť anglinu. Teda je to na rozmýšľanie ale pri malých detoch, čo Ti všetko berú a chcú vidieť a skúsiť veľa nezmôžeš. Snívam aj o behu, ale teda o prckov by sa zatiaľ nemal kto postarať, tak táto aktivita musí počkať. Co som ja ale začala robiť pre 'vypnutie', obrátila som sa na čítanie úplne pre mňa nového žánru (romantika v knihách ma nikdy nebrala, vymyslené príbehy tiež nie). Doteraz som vždy drvila odborné knihy, kde rozmýšľať trebalo a teraz také 'oddychovky' proti nim. Čítanie praktizujem po nociach, anglinu denne pri deťoch, baví ich to so mnou.