Kde a aké značky väčších podprseniek si kupujete?

cruz741
21. mar 2016

Ahojte..Chcem poprosiť dámy s väčším poprsím/,tzn E,F,G..košík /..o radu,kde a aké značky podprseniek si kupujú...Vyskúšala som množstvo typov,stále však neviem natrafiť na takú čo by mi sedela ako uliata..Dnes nie je problém zohnať podprsenky s veľkými košíkmi,len nie sú tomu prispôsobené ramienka ani materiál a tým pádom ťažké prsia nedrží a tvar sa deformuje..Ďakujem za každù odpoveď..

lydia302
21. mar 2016
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

@cruz741 uplne viem o com hovoris, ja mam s tym tiez problemy. Pokial kupim jednu poriadnu podprsenku tak obeham milion obchodov

bonaqa2013
21. mar 2016

ja mám opačný problém a tiež obehám milion obchodov...

seahorse27
21. mar 2016

Mam jednu znamu s podobnym problémom a viem, ze ona si davala kvôli tomu sit podprdy na mieru u nejakej krajcirky v B. Bystrici.

agnes9
21. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

To este aj podprsenky sa davaju sit? To som ani nevedela. Nastastie uz mam jeden typ podrsenky a ten mi najviac vyhovuje

lasina
21. mar 2016

Skus mark and spencer,ja kupujem iba tam a maju aj velmi velke kosiky

bosoriak
21. mar 2016

Ahoj, v Cechach je obchod Caresse (maju aj stranku, vygoogli, sem sa nesmu davat priamo odkazy na stranky na predaj) - mozno budu vediet dodat aj na SK. Ak nie, mas tam kopec znaciek, ktore predavaju a podla nich si mozes napr. zadat vyhladavanie na ebay. Ale treba povedat, ze kvalitna podprsenka bude aj stat dost penazi.

Viem, ze na Slovensku je velmi velmi malo obchodov, ktore predavaju kvalitne podprsenky, lebo presne ako pises, velky kosik znamena aj pevne a sirsie ramienka, inak to reze a nedrzi. Popozeraj aj v ostatnych internetovych predajniach (astratex, saxana a podobne), kedze kamenne obchody so spodnym pradlom si uz asi popozerala.

drotenka
21. mar 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

v tom spencerovi som si aj ja uz kupila podprsenku a je super

baryana
21. mar 2016

V tescu som si vzdy kupovala taku,co mi perfektne sedela.ale len vo velkom tescu.bezsvikova od velkost DD....hadam az po G.za 9.90.maju biele,cierne a bezove.ta mi sedela vyborne.teraz by som potrebovaa len Dcko a taku nemavaju.a take podobne,len troch so sirsimi ramienkami mam aj z bonprixu,alebo z blancheportu.tiez bezsvikove,s vystuzenymi kosikmi.

vierocka888
21. mar 2016

Pocuj, ja som si objednala z Bonprixu,na zaciatok 2-3 velkosti aby som natrafila tu spravnu a poviem ti, tieto podprsenky mi sedia ako uliate a velksoti maju doaleluja 🤗
http://www.bonprixshop.eu/style/vystuzena-podpr...

nyusika
21. mar 2016

v M&S mne nesedia, sedia mi znacky Triumph, Un usual (odnoz Feliny), Triola a Feria..co Ferya ?
Triola ma aj e-shop.
tieto cisla su bezne predajne aj na Astratex.sk, ale nemam ziadnu skusenost s tymto e-shopom.
A ide ma slak trafit, ked ja dam za jednu dobre padnucu podprsenku tolko, kolko daju zeny s beznymi velkostami za styri podprsenky :( Cokolvek pod sestdesiat eur je na oslavu pomalicky.

maminka11
22. mar 2016

Vyskusala som bonprix (su lacnejsie), ale nie som velmi spokojna, tvar dobre nedrzia, ani Triumph mi tak dobre nesedel, u mna je top FELINA, aj ked su drahe. Ale tiez musim vyskusat viac strihov, nie vsetky strihy a velkosti mi padnu. Ale zostavam jednoznacne pri FELINE.

klarisa6
22. mar 2016

@maminka11 ja som tiez parkrat z bonprixu objednala ale vobec sa mi neosvedcili :/