Každý išiel bokom

25. mar 2022

Ako tak spomínam na školske časy. Vždy som bola tichá, hanblivá ,nepriebojna.
Neviem či to bolo výchovou. Mama nám behala okolo rite od mala , nepomáhali sme ,nemuseli.. boli sme zvyknuty všetko mať.. možno o to nejde..
V škole medzi kolektívom som mala vždy len jednu kamošku. Vždy to tak bolo 🤷ostatný odomna bočil ,nebavili sa somnou a teraz ?
Mám rodinu, manžela dobrého ,deti.
Ale stále vidím že ľuďom prekážam. Trápila som sa preto ale už som si ako tak zvykla a stala sa zo mňa trochu iná žena. Čakám kto sa ako ku mne bude chovať ,až potom sa viem otvorit alebo veriť

panelacikova
25. mar 2022

si introvert. to je celá veda. ty sama seba občas vnímaš omnoho kritickejšie, než to v realite vnímajú iní. jednoducho si musíš z hlavy vyhodiť to, že prekážaš. je to len v tvojej hlave. sama som taká a viem, že je to tak. ale tieto podstatné povahové črty asi nezmeníš, jedine sa s tým zmieriť a nebrať si to k srdcu.

autor
25. mar 2022

@panelacikova vieš čo veľa ľudí som počula ako má rieši že aká som..ja ich za to nemusím fuj sprotivili sa mi úplne..lebo každý len druheho rieši

luccija
25. mar 2022

Prečo si myslíš, že im prekážas?možno si príliš na seba uzkoprsa.

autor
25. mar 2022

@luccija to znamená presne čo ?

autor
25. mar 2022

@luccija mne stačí vidieť a všímať si .. ľudia to väčšinou dajú najavo hneď alebo telom. A ja to vidím.

lija22
25. mar 2022

a si si ista,ze je tvoj odhad ludi "hned" spravny? Tymto ta nechcem uchlacholit, ale kludne to moze byt inak. Skus si nespravit hnednazor a daj kazdemu cas.
Druha vec je, ze ozaj mozeludom na tebenieco vadit. to uz ty musis zistit