Ahojte 🙂 Chcela by som kupiť manželovi k narodeninám kávovar 🙂 Viete mi poradiť, na čo si dávať pri kúpe pozor, prípadne poradiť, nejaky konkrétny 🙂 ? Moj peňažný limit naň je tak do 200€
@surama Dakujem, presne tie Delonghi prave pozeram 🙂 ☺️👌Takze aspon 15 barov? Dakujem pekne za radu 🙂 A viete mi poradit, ci radsej pakovy , alebo automaticky? 🙂
Pri pakovom budes mat bordel, budes musiet namliet kavu, natlacit atd. Pri automate stlacis gombik a mas... Skor by som vyberala podla toho aku kavu pijete, u nas je to vela mliecnych, takze som chcela s mliecnym systemom... A kedy tak nech sa posklada na kavovar cela rodina...
deloghi je super, my mame tiez 🙂 urcite je lepsi automaticky, nemusis mliet kavu ale ak mas skutocne limit 200eur tak sa zmenis do pakoveho a dokupis mlyncek. Popripade skus pozriet cez bazos ci niekto nepredava nevyuzivanu Magnificu S. My sme tak kupili Kavovar Delonghi Eletta cappucino co stal skoro 800 eur za 370 a bolo na nom dokopy spravenych 50 kav (ma to aj pocitadlo automaticke) aj to obycajnych a mliecne vobec.
De longi sú fakt najlepšie🙂 ale netuším ako či kúpiš do 200€
Kamarát sa venuje repasovaniu a teda aj po firmách chodí opravovať a keď firma si už kávovar odpíše,kúpi si nový a tento za pár šupov mu nechá... Ja som manželovi takto kúpila teda repasovany, pôvodná cena takého bola vyše 800 a u kamoša som ho mala za 250. Ani sa neurazil,skôr bol rád,že som to rozumne vyriešila, ušetrila rodinné e a on ma kvalitnejšiu kávu.
Pakovy je dobry v kaviarni, kde podavaju rozne druhy kavy. Na doma za mna urcite automaticky na bezne pouzitie. 🙂
@surama my máme doma KRUPS evidence plnoautomaticky ( jednoduchá obsluha , nemáme ho dlho len niečo cez 2m ale sme spokojný ) ...
Samozrejme by som pozerala hlavne aj na spôsob údržby.
naša známa ma tento : https://www.homeandcook.sk/v/1266456/automatick... stojí 270 eur, ma ho už niekoľko rokov a ona je s ním spokojná. Ale vyucená čašníčka ( vie si mlieko napeniť sama ) .
Ja som praveze chcela pakovy. Je to pasia robit kavu. A mam pocit, ze v pakovom sa moze pokazit menej veci. Automat nam v robote odisiel za par mesiacov, pakovy lacny plastak delongi drzi roky. Ja mam doma pakovy sage, ale ten bol drahsi, je cely kovovy.
Inac napenit mlieko tryskou nie je problem. Jeden tutorial na jotubke a latte machiato ako lusk.
https://kavovary-espressa-cajniky.heureka.sk/se... ja mam tento, mne stačí, začiatkom roka stal tuším 209€ nemá triku na napenienie mlieka ale ja som ani nechcela/nepotrebovala.
Ďakujem vam všetkym za rady 😇☺️ Pomohli ste mi
A prečo takúto vec nekupujete spolu, my narodeniny nenarodeniny nie sme malé deti aby sme z takýchto spotrebičov robili prekvapenia
Za mna dohodnite sa spolu a ak ste kavickari kupte si riadny kavovar. Pre mna ziadny automat neurobi taku kavu ako riadny pákový. Mam gaggia kavovar k tomu sme kupili aj profi mlyncek. Dovolim si povedat ze kavu mam lepsiu ako niektoré kaviarne/restiky. Pre mna nakup takyto, ze darcek a len aby sme mali sa nie vzdy môže oplatit. Inak zacinali sme obycajnym lacnym pakovym kavovarom, roky posluzil, kavu som kupovala namletu. Potom som vyhodila peniaze za krups automat 2x, pekne mi jeden pokazeny a jeden nepouzivany stali v pivnici, lebo to bol otras. Dobrý kavovar je investicia na dlheeee roky.
My máme tento a sme spokojní, denne urobíme okolo 6 káv, cez víkendy viac. Navyše je malý a nezaberá veľa miesta. https://www.datart.sk/Espresso-De-Longhi-EC-685...
@katulienkax No ved.. tiez nad tym premyslam, chcela som ho sice prekvapit 🙂 , ale asi nbude najlepsie ak by aj manzel siel, lebo ..predsalen nieje to 5€ zalezitost, tak nech poriadne vyberieme ;).
@simca06022011 aha aha ... Ok dakujem aj tebe za radu 👌
my mame tento a sme spokojny https://www.domoss.sk/automaticke-kavovary/3192...
Inak automat Krups za vyše 300e u svokry robí oveľa horšiu kávu ako nás 150e pakovy Delongi. Nevie ani napenit mlieko, čo nás dokáže úplne krásne. Takze Krupá radšej nie, pozrieť radšej Delongi. Muž má v práci automat delinghi za 309e a super
Ahoj, hlavne pozeraj recenzie na rozne kavovary. Ale za mna je naj znacka DeLonghi, mam Magnificu S, ale stoji nad 200. Ked sa budes rozhodovat, tak aby mal tlak 15 barov, to ti urobi peknu penu 🙂 Ale fakt si podla kriterii vyber napr. 5 a pozri k nim recenzie ci su spolahlive.