Baby co ste z okolia pripadne z mesta co sa tam vlastne stalo?
Všetko nasvedčuje tomu, že Bazso utrpel bližšie nešpecifikované poranenia pri pouličnom konflikte, ktorý opísal aj čitateľ. Podľa neho Štefan nebol žiadne neviniatko a využíval svoje fyzické parametre v rôznych šarvátkach. Na začiatku mája však natrafil na zdatného súpera, ktorým by mal byť bývalý kickboxer z Košíc.
@tomsta003 to by mna tiez zaujimalo
Citala som, su toho plne noviny.
@taynee tiez som citala, ze on dobry clovek nebol. Roky terorizoval svoju ex a zbil vela nevinnych ludi??
@taynee aj keď bol zdrogavany a zlý človek nikto si nezaslúži takto skončiť
Nvm co sa stali,ale aj keď bol aký bol nikto si nezaslúži takto dopadnúť
Tu je zbierka https://www.ludialudom.sk/vyzvy/15267
Zničili život mladému človeku odkedy som to videla som z toho hotová predtým si dali chlapi pár za ucho ale nie takto.hrozne
@ttrubelka isiel vymahat dlhy? Od toho kixboxera??
@ttrubelka ahoj prosím ťa ty si ho poznala ? Mne ho je veľmi ľúto stále na neho myslím a aj som mu plánovala niečo poslať. Ale keď toto čítam tak som z neho sklamaná až to je teda pravda
Podľa mňa by mu celú liečbu mal platiť ten čo mu to spôsobil a nielen liečbu,,, toto môže urobiť len blázon.. Neviem aký bol človek no je mi ho to ľúto,,,, Ale verím že ak bol fakt taky zlý tak na druhej strane sa nečudujem
že ho nemali radi hlavne ty ktorým ublížil. No to je už cez čiaru.
* tí ktorým ublížil.
Pocula som priamo od zdroja blízkeho k tej partii na chate a je to pravda. Aj s tými drogami aj vsetko..
@hypenotic tak to je smutne kwd bol taky
Clovek a vari ta jeho priatelka to nevidi? Podporuje to? A akos a vola ten kixboxer? Nevies?
??? Pripnem sa