ahojte'
mala som snad uz 10 karticiek po nakupe nad 30 euro a zatial ziadna vyhra
vyhral uz vobec niekto a co?
sklamana som.
stastie nikde.
Jedna kocka tu dávala žreb vyhrala 30 eur včera ci kedy
Teraz v kartickach sme nevyhrali, ale pred rokom sme vyhrali v Kauflande v podobnej sutazi (len nedavali karticky, ale sa trebalo prihlasit pri nakupe cez tu ich appku). To moj muz ma furt stastie, on vzdy nieco vyhrava
Dokopy aj s celou rodinou sme mali už možno aj 30 karticiek a niktk nič.
@ptvw aj to je daco.
Ahoj ja len tak aby si nebola smutna ti poviem, ze som pred nedavnom vyhrala 50€ poukazku do kauflandu. Povedala som si vau… super… dnes som nakupila prasok na pranie, tablety do mycky a par cistiacich prostriedkov a bolo po vyhre. A potom som si uvedomila, ze som vyhrala a nic som si nekupila… nicim som sa nepotesila, nic som z toho nemala 😢 a este som si aj uvedomila ake su cistiace prostriedky drahe 🥵 skoda no, ze som ako aj nikdy nemyslela na seba a nekupila nieco pre seba. Drzim palce, aby si vyhrala a ponaucenie ak vyhras kup si nieco pekne pre seba
@juliacenc ved tých 50e si minula na prostriedky, zober z rodinnej kasy 50e a kúp si niečo. Je jedno, z akých peňazí co zaplatíš, nie?
@juliacenc ale ved si vsetky tie veci ''mala zadarmo'' nie?
@juliacenc a presne ako pise vyrovnanaosoba ty si 50 eur v pluse, tak si nieco pekne za to kup a dakujem
@vyrovnanaosoba a tak to uz nie… len to spatne uvedomenie ma zamrzelo… lebo som nikdy nic nevyhrala a ked uz raz tak takto som to doripkala 😀
Kamaratka teraz vyhrala 30€, ja som pred rokom vyhrala poukazku 200€
Ja som tiež raz vyhrala 100€ poukázku na nakup 🙂
@rachel36a
@evinka3007 tak asponze to neni podvod. asi musim fakt stuput do hovna
Určite sú výherné žeby, veď si tým znížia dane 😉 ale klasika, len sem tam, aby ľudia nakupovali..
A ja som si zabudla tie kartičky v nedeľu pýtať a nákup za 80 Eur 🙈
Brat raz davno vyhral wolkmen, okomentoval to: Nacisto som osprostel, lebo len na vola unavene stasie sada. Takze ber to ako pozitivnu informaciu, ze ta vyhry obchadzaju.