Kaufland súťaž - adventný kalendár

1. dec 2022

Dobrý deň ako to je s kaufland súťažným kalendárom? Prosím vas je tu niekto kto vyhral? To mam viackrat registrovať sa alebo stačí raz? Ďakujem no vyplniť údaje prosím.

vikusjk
1. dec 2022

Dnes som to akurat pozerala, lebo sa to spomina v skupine Ako sa da usetrit 🙂 Vyplnila som aj za mamku a svokru. Kazdy den otvoris okienko a ked chces hrat o danu cenu, vyplnis udaje.
Ci uz niekto vyhral neviem, kedze to zacalo dnes. Jedine, ze by tu bol niekto, kto vyhral v minulych rokoch - ak podobna sutaz bola

katulienocka999
1. dec 2022

Ahoj, moja mamka raz vyhrala poukazku, vyplňovala som za nu s jej súhlasom 🙂 každý deň sa treba zapojiť, čo okienko to zapojenie 🙂

autor
1. dec 2022

@vikusjk tak tal mylsim minule roky

autor
1. dec 2022

@katulienocka999 ahoj a za den si to robila viackrát alebo len raz? Toto sa pýtam lebo to ide viackrát tie isté údaje....

vikusjk
1. dec 2022

Citujem zo statutu sutaze: Súťažiaci je bez ohľadu na počet vyplnení súťažného formulára v daný súťažný deň do žrebovania o denné výhry na daný deň zaradený iba raz.
Cize je jedno, kolko x to vyplnis, zaradena si len raz. Ak teda vyplnas rovnake udaje

sazumak
1. dec 2022

Len raz denne stačí 🙂 My sme minulý rok vyhrali 300 eurovú poukážku 🙂 Naša prvá výhra v živote, tak potešila 😍

katulienocka999
1. dec 2022

Iba raz, keď to začalo aj viac krát ale potom som čítala pravidla,že sa berie do úvahy iba 1x do dňa keď vyplnis aj keď ta to pusti,že môžeš vyplňovat celý deň 😁 stačí iba raz denne 🙂

katkaseiner
1. dec 2022

sutaz tu bola uz pocas poslednych niekolko rokov - tiez sa zucastnujem, ale este sa mi nepodarilo vyhrat... ale viem ze viac kociek tu spominalo ze vyhrali.

xsuzannex
1. dec 2022

Ja som tam pred par rokmi vyhrala notebook ale domov mi prisla poukazka na 550€ do nay a mohla som si kupit co som chcela 🙂

petulda333
1. dec 2022

Moja kolegyna vyhrala 300e poukazku do kauflandu, kamoska tv a tiez dostala poukaz do nay,presnu sumu neviem

mandmsm
1. dec 2022

tiež som raz vyhrala v kaufe chladničku a prišla mi 400 e poukážka do nay

sykorka07
27. dec 2022

@xsuzannex Môžem sa spýtať? 550eur výhra už podlieha zdaneniu, ako treba postupovať aby som to správne zdanila? kde nájdem potrebné tlačivo?

xsuzannex
27. dec 2022

@sykorka07 nie, nic som nezdanovala..