Kaufland karta

13. okt 2024

Ahojte, keď nemám Kaufland kartu prídem o veľa ? Myslím akcie zľavy. Ako napríklad v tescu sa oplatí mať clubcard. Ako je to s kauflandom ? Vďaka

patka06
13. okt 2024

Určite sa to oplatí - ceny s kartou nižšie, zľavy na nákup, kupony za body.
Zľavy celkovo väčšie ako s Clubcard

mimirka32
13. okt 2024

Oplati sa ju mat. Rovnako aj v lidli ich kartu. Ja mam vsetky v aplikaciach v mobile, nemusis mat v penazenke milion karticiek.

autor
13. okt 2024

@patka06 a keď ju nemám tak len požiadať na predajni o tú kartu ? Alebo ako to prebieha ?

autor
13. okt 2024

Alebo to stačí len stiahnuť do mobilu a dajú mi číslo karty ?

rachel36a
13. okt 2024

Bud si na predajni vyziadsj plastovú, ale jednoduchsie máš stiahnuť si aplikáciu a aktivovať všetko online

maranco
13. okt 2024

Ja mám z rodiny pozbierané rôzne karty do aplikácie Yourwallet v mobile, prípadne použi Peňaženka Google a podľa potreby ich použijem, registráciu v obchodoch som nerobil. Tak im zbieram body a niekedy mám zľavu na niektorý tovar.

patka06
13. okt 2024

Mám apku v mobile, všetko cez ňu vybavíš

mimuska328
13. okt 2024

Podľa mňa neoplatí veľmi ta karta. Aspoň nie tak ako ma Billa alebo tesco. Keď ideme na nákup okrem kupónom co posielajú väčšinou také co ani nevyužijeme a málokedy niečo odrata z karty za lacnejšie. Také tesco ma poslednú dobu na akciu všetko s CC a keď sa nájdu ešte kupóny tak vie človek aj desiatky eur ušetriť. Minule nám nákup skresalo z vyše 70€ pod 50€

k47
13. okt 2024

Za posledný mesiac som ušetrila tak 1,50eur. Sledovať kupóny ma prestalo baviť, lebo väčšinou sa snažia, aby si kúpila to, čo práve nepotrebuješ. Pomerne dlho mi to dávalo kupóny typu zľava 5eur pri nákupe nad 50eur, čo vie byť fajn, ale tiež to vedie k zbytočným položkám, keď si väčšinou tesne pod. Za mňa najväčšia výhoda je K-scan - naskenujem tovar mobilom, dávam rovno do tašiek/kočíka a pri pokladni som pár sekúnd, lebo nič neprekladám.

rikarika
13. okt 2024

Za mňa ok, niečo sa tam dá usetrit, občas býva zlava 10 eur pri nákupe nad 100 eur, vtedy nakupim väčšinu drogérie, cestoviny, ryžu...naposledy boli akcie na hrnce a panvice a presne som sa chystala práve panvice kúpiť, tak padlo vhod...

maranta_leuconeura
13. okt 2024

V kuponoch su podla mna blbosti, vacsinou veci, co nekupujeme. Vyuzivam len zlavu na cely nakup, ale ta je zriedka, minule mi prepadli body, lebo z tych ich kuponov som ich nemala ako vyuzit. Tesco to ma ovela lepsie spravene, vzdy zlava na nakup a kupony vzdy na tovar, ktory casto kupujes

sweetlife001
13. okt 2024

Nemyslím si, že prídeš o veľa.
Mne tiež prepadli body, jediné čo som 2x využila bol kupón na kvety, inak absolútne nič, v tých kupónoch sú samé somariny, už tú kartu v poslednej dobe ani neskenujem pri pokladni.
Za mňa sa to absolútne nedá porovnať s Tescovou CC.

rachel36a
13. okt 2024

Ja zasd najviac výhod gyuxivan práve v kauflande...hlavne kupony na finančné zlavu, kupony na 1 cenovy tovar, ale aj tovarov kupony