Kaufland - darčeková poukážka

vitez
19. dec 2024

Ahojte vedeli by ste poradiť?dostali sme darčekovú poukážku kaufland, ale nie je uvedená suma na poukážke
Ako sa dozviem, že aká je hodnota poukážky.

annamudra123
19. dec 2024

@vitez ahoj.Na informáciach v predajni ti to povedia. Možno aj online uz majú takú možnosť, skus popozerať.

vitez
autor
19. dec 2024

@annamudra123 googlila som no nenašla som odpoveď 😃

rozculena
19. dec 2024

Darčeková poukážka Kaufland je dostupná pri každej pokladni v ktorejkoľvek predajni Kaufland na Slovensku. Vyberte si darčekovú poukážku, pri pokladni oznámte výšku sumy, na akú má byť poukážka nabitá. Hodnota poukážky môže byť od 1 až do 100 eur. Po uhradení príslušnej sumy na pokladni je poukážka aktívna. Poukážka je následne platná v ktoromkoľvek obchodnom dome Kaufland na Slovensku, po dobu 4 rokov od jej aktivácie.
Prečo sa na poukážke neudáva jej hodnota?
Poukážky je možné objednať alebo zakúpiť si vo vami zvolených nominálnych hodnotách v rozpätí od 1 do 100 eur. Poukážky nie je potrebné minúť na jeden nákup, dajú sa nimi realizovať postupne viaceré nákupy až do úplného vyčerpania poukážky. V súvislosti s týmto spôsobom čerpania, nemôžu byť jednotlivé poukážky označované hodnotou, pretože už pri prvom použití poukážky by vyznačená hodnota na poukážke nezodpovedala reálnemu stavu.

rozculena
19. dec 2024

@vitez opýtaj sa toho,kto ti ju dal

vitez
autor
19. dec 2024

@rozculena toto som čítala aj ja

januska12323
19. dec 2024

Však choď na nákup a pri pokladni zistíš.

vitez
autor
19. dec 2024

@januska12323 bývam 100km od najbližšieho Kaufland 😏

januska12323
19. dec 2024

Veď keď pôjdeš 😁 ma dlhú platnosť

rozculena
19. dec 2024

@vitez pre boha,to kde bývaš? Veď kaufland je už všade....
potom nechápem,načo ti to niekdo dal....

martinkatinka
19. dec 2024

@vitez ved kaufland je uz vsade

markusrasford
19. dec 2024

@vitez zavolaj na bezplatnú linku Kauflandu tam babe nadiktujes číslo co je na poukažke a ona ti povie hodnotu poukážky

misanthropicdann
20. dec 2024

@vitez na pokladni. Ale predpokladám ze to bude 50€.

markusrasford
20. dec 2024

@misanthropicdann pokladňu ma vzdialenú na 100 km