Ahojte vedeli by ste poradiť?dostali sme darčekovú poukážku kaufland, ale nie je uvedená suma na poukážke
Ako sa dozviem, že aká je hodnota poukážky.
@annamudra123 googlila som no nenašla som odpoveď 😃
Darčeková poukážka Kaufland je dostupná pri každej pokladni v ktorejkoľvek predajni Kaufland na Slovensku. Vyberte si darčekovú poukážku, pri pokladni oznámte výšku sumy, na akú má byť poukážka nabitá. Hodnota poukážky môže byť od 1 až do 100 eur. Po uhradení príslušnej sumy na pokladni je poukážka aktívna. Poukážka je následne platná v ktoromkoľvek obchodnom dome Kaufland na Slovensku, po dobu 4 rokov od jej aktivácie.
Prečo sa na poukážke neudáva jej hodnota?
Poukážky je možné objednať alebo zakúpiť si vo vami zvolených nominálnych hodnotách v rozpätí od 1 do 100 eur. Poukážky nie je potrebné minúť na jeden nákup, dajú sa nimi realizovať postupne viaceré nákupy až do úplného vyčerpania poukážky. V súvislosti s týmto spôsobom čerpania, nemôžu byť jednotlivé poukážky označované hodnotou, pretože už pri prvom použití poukážky by vyznačená hodnota na poukážke nezodpovedala reálnemu stavu.
Však choď na nákup a pri pokladni zistíš.
@januska12323 bývam 100km od najbližšieho Kaufland 😏
Veď keď pôjdeš 😁 ma dlhú platnosť
@vitez ved kaufland je uz vsade
@vitez zavolaj na bezplatnú linku Kauflandu tam babe nadiktujes číslo co je na poukažke a ona ti povie hodnotu poukážky
@vitez na pokladni. Ale predpokladám ze to bude 50€.
@misanthropicdann pokladňu ma vzdialenú na 100 km
@vitez ahoj.Na informáciach v predajni ti to povedia. Možno aj online uz majú takú možnosť, skus popozerať.