Docitala som sa, ze za kazde 1 euro nakupu ziskam 1 bod. a potom si mozem aktivivat za body na nieco zlavu. Ale ved to je smiesne. Nazbieram 150 bodov, za 150 eur nakup. A potom si vyberiem za to nejaku zlavu napr zlavu na mrazene vyrobky za 150 hodov. Usetrim 2 eura. A mozem zbierat dalsich 100 a viac bodov aby som usetrila 2 eura. Ved to sa viac oplati kupit nieco v zlave, a nie zbierat body a hladat na co pouzijem zlavu. To si kaufland robi z ludi srandu?
dnes mi prišiel kupón na 10€ zľavu pri 100€ nákupe za 500 bodov (100€ nákupy robím bežne). Či sa to oplatí, alebo nie, je na zvážení každého zákazníka. Je na výber x obchodov, kde zľavy dávajú a x obchodov, kde zľavy nedávajú, každý normálne zmýšľajúci človek si vie porovnať a vybrať.
"Ved to sa viac oplati kupit nieco v zlave, a nie zbierat body a hladat na co pouzijem zlavu" a prečo by si nemohla kúpiť to niečo v zľave a body si nechať na niečo iné? Čo by si si tak predstavovala, aké zľavy, aby sa ti to zdalo adekvátne? Pre mňa je každé ušetrené euro dobré.
V Kauflande by som nakupovala ajtak, tak prečo nespraviť o ten 1 krok navyše a pipnúť si aj kartu?
My to vyuzivame. Chodime nakupovat prevazne do Kauflandu a do Tesca, u oboch mame karty a u oboch sa nam oplatia. V tescu ked nam posielali tie kuponiky za nazbierane body, tak som zbierala a potom v decembri pouzila na vianocny nakup (aspon jeho cast, mali sme okolo 40 € vzdy).
V Kauflande muz pouziva appku a ono ta karta ma jednak lepsie ceny na niektore polozky a jednak mas tie kupony. Chodis, platis a zbieras a potom mu naskoci ze pri nakupe nad 50 € ma 5 € zlavu, alebo 30% na cely nakup sme mali a podobne.
Navyse prihlasoval blocky nad 20 ci 30 eur pred Vianocami a vyhrali sme 300 € na nakup, pekny darcek pod stromcek 🙂
Body sa vyuzivaju za ponuku tovaru za 1 cent
Ja nakupujem najviac v kauflande,ale ich system je o nicom. Kupony vacsinou take co ani nekupujem. A este za aktivaciu strhavaju body. Za mna naj to ma tesco. Kupony generuje podla toho co kupujem,netreba ich aktivovat za body a hlavne si body vymenim za peniaze kedy chcem
Ved s kartou máš aj lacnejšie niektoré potraviny 😁