Prosim vas, vie niekto nejaky overeny tip, ako mat take kucery, ako ona? Zehlickou to asi nie, skusala som elektrickymi natackami, tiez ziadna slava....
Profi kaderník.denne ju musia česať.to ako keď ty ideš kaderníkovi,v ten deň máš super vlasy 🤩💪
Neblázni, profi kaderník, ktorý jej urobí takú super fúkanú....možno skús Dyson, ten vie robiť niektorým krásne veľké vlny
Mať profesionálneho kaderníka a stylistu - toto je jej tajomstvo.
Kulmokefa, alebo fungovať na gulatej kefe. Tužidlo, a lak, nech uces drzi. Ale zalezi na vlasoch. Ja mam ultrajemne ale za to velmi husté, mne nedrzi nic.
@luciaruz ja mam 49 rokov a objavila som pred 2 rokmi ameriku, tiez mam huste vlasy, ale hrube, nie jemne a mne vlny vydrzia aj 2-3 dni, ale nesmiem ich rozcesavat. Ak sa ti chce, skusit mozes, podla tohoto videa, kocka na videu je aj tu na modrom koni
@luciaruz poznáme 😂😂 tvrdohlavo rovné a jemné, bieda je z mojich vlasov aj vrkoče upliecť tak utekajú 😭😂
Ma kadernika, ktory s nou chodi vsade a je jej stale k dispozicii. Ona ma ale podla vsetkeho velmi kvalitne a huste svoje vlasy, cize jej tie ucesy drzia tak, ako maju. Ja mam napriklad velmi jemne "tri" vlasy, cize mne nedrzi nic, fukanie, kefy, elektricku kefu, to som vsetko skusala a nic. Takze som to vzdala, lebo nemienim do Dyson Airwrap investovat stovky EUR, ten vraj je super.
ona ma v prvom rade pricesky, na niektorych fotkach to je strasne vidno
To mas ako ja, to je typ vlasov, jej to ide a nam to nepojde. Iba co znicis vlasy. Mne tiez nic nedrzi viac ako hodinu ( Rovne a huste vlasy)
A vieš čo si treba ešte uvedomiť, tie ich akcie nie sú na celý deň, 2-3 hodiny a upravia ak treba zase, hoci aj v aute. Áno, raz za čas veľká akcia, ale väčšinou nie.
tak je buduca kralovna a samozrejma moze mat cokolvek upravene, dorobene. Je stredobodom pozornosti ale na strane druhej nikdy nebola vulgarna, vzdy je vkusne nastajlovana, je to jej robota a okrem toho tato rola jej sadla jak serbel.
ona ma bud brutal blow dry, alebo na velku kulmu.