Kašeľ počas tehotenstva

erka2014
1. jún 2017

Babule poradte co kupit v lekarni na drazdivy kasel.mala som nadchu ta odznela a ostali mi len priesvitne hlieny aj v nose ale hlavne na prieduskach a tie ma nutia nonstop pokasliavat.stve ma to hlavne kvoli brusku ktore si tym stale namaham.vyuzivala som skorocelovy sirup ale ze by zaberal nemozem povedat.dakujem za kazdy tip 😉

marrysa
1. jún 2017

ja som pouzila stodal , neviem ci on pomohol alebo cas 🙂

erka2014
autor
1. jún 2017

@marrysa kolko si kaslala? Ja uz vyse tyzdna takto intenzivne

miriam108
1. jún 2017

@erka2014 odporúčam ti návštevu lekára. Ja som mesiac pred pôrodom ochorela, nepomáhali mi žiadne sirupy. Nakoniec som skončila s troma baleniami antibiotík. Zostal mi zápal v tele a mala som už napadnutú plodovu vodu. Radšej si choď.

marrysa
1. jún 2017

@erka2014 asi tiez tyzden... Ale stodal som zacala asi po 3 dnoch uzivat, myslela som ze to cajom, medom dam....

krokodil13
1. jún 2017

ahojte, ja si vzdy ked mam kasel (aj v kazdom tehotenstve - uz som mala tri uspesne ) davam sacky solmucol. vacsinou kupujem koncentraciu 200 ale uz som videla v lekarni u dr. maxa aj 600. to mam najoverenejsie na rozpustenie hlienov. ale suhlasim s tym ze ak ti to bude trvat este tyzden chod za obvodakom tvojim. Stodal by som nebrala - ten som raz vratila do lekarne ked som si precitala ze jedina ucinna latka v nom je glukoza. To sa mi zda dost malo za 5 eur ci kolko to stalo 😀.

siska53
2. jún 2017

@erka2014 ja som.si robievala cibulovy sirup,ale hned od zaciatku,ako som zacala kaslat,coze sa mi ani nestihol viac rozvinut.
Ked som ochorela viac,smer dr.a ta mi poradila,co ako tehotna na to mozem.

cajchana
2. jún 2017

Vies co teraz je uz dost sirupov, ktore sa daju uzivat aj v tehotenstve a byva to napisane aj hned na obale ak taky je. Ked sa opytas aj v lekarni tak ti povedia aky by si si mohla dat alebo potom nejake domace co si sama urobis 🙂