Babule poradte co kupit v lekarni na drazdivy kasel.mala som nadchu ta odznela a ostali mi len priesvitne hlieny aj v nose ale hlavne na prieduskach a tie ma nutia nonstop pokasliavat.stve ma to hlavne kvoli brusku ktore si tym stale namaham.vyuzivala som skorocelovy sirup ale ze by zaberal nemozem povedat.dakujem za kazdy tip 😉
ahojte, ja si vzdy ked mam kasel (aj v kazdom tehotenstve - uz som mala tri uspesne ) davam sacky solmucol. vacsinou kupujem koncentraciu 200 ale uz som videla v lekarni u dr. maxa aj 600. to mam najoverenejsie na rozpustenie hlienov. ale suhlasim s tym ze ak ti to bude trvat este tyzden chod za obvodakom tvojim. Stodal by som nebrala - ten som raz vratila do lekarne ked som si precitala ze jedina ucinna latka v nom je glukoza. To sa mi zda dost malo za 5 eur ci kolko to stalo 😀.
Vies co teraz je uz dost sirupov, ktore sa daju uzivat aj v tehotenstve a byva to napisane aj hned na obale ak taky je. Ked sa opytas aj v lekarni tak ti povedia aky by si si mohla dat alebo potom nejake domace co si sama urobis 🙂
ja som pouzila stodal , neviem ci on pomohol alebo cas 🙂