Ahojte, pred chvíľou mi volala nejaká pani rozprávajúca česky z nejakého vydavaťeľstva že mi zo Švajčiarska posielajú balíček akýchsi 120 náučných kariet pre deti, ktoré ešte nie sú v predaji ale časom budú. Že vraj mi to príde poštou do 5 týždňov, prevezmem-rozbalím a až vnútri bude poukážka na 2,50€-akože poštovné čo im mám potom do 10dní zaplatiť. Vedeli moje meno, adresu, telefón. Pýtala som sa ako na mňa prišli, pani povedala že nevie že ona ma len zoznam v počítači. Neozvali sa ešte niekomu? Neverím že som jediná. Čo vy na to???
aha a čo sú to za karty, stojí to aspoň za tých 2,50?
Ja som tie karty odoberala pred asi 4 rokmi...su pekne a naucne...len drahé, kazdy mediac mi poslali za skoro 20€ nove karty, potom mi po case posialali dvojitu sadu kariet za 40€.... Tak som to musela ukoncit.Hoci tazko sa to ukoncovalo, lebo mi este zato posielali baliky, ale nepreberala som ich uz z posty. Napisala som im, podala doporucene, tak mi prestali posielat.
@mihaja určite nie si jediná 🙂
a tie karty zadarmo nebudú. to je len základný balíček, také nalákanie klienta, a potom už platíš za ďalšie a ďalšie série, ktoré ti budú posielať - aspoň si myslím. mojej mamine tak prišli - bolo to už dávnejšie - takéto kartičky s receptami, firmu si už nepamätám, ale tým, že prebrala ten prvý, jej už akosi automaticky posielali ďalšie a ďalšie, no a ukončiť to s nimi bol tiež jeden príbeh...
a inak to kontaktovanie a získavanie zákazníkov: mne pred časom volala nejaká pani, už ani neviem, ohľadom akej "úžasnej ponuky niečoho úžasného" - a mňa zaujímalo, odkiaľ má moje telefónne číslo - vieš, ako k nemu prišla? normálne začala vytáčať čísla - zvolila si predvoľbu 090x, pridala ďalšie trojčíslie XXX, a od potom od jednotky koncové trojčíslie 001, 002, 003 atď. no a už záviseli len od ľudí, či si jej ponuku vypočuli, či sa "chytili" alebo ju odmietli.
Takže najlepšie asi bude nič nepreberať. Dávno dávno nám takto posielali recepty, a potom sa vyhrážali aj súdmi keď sme nechceli nič zaplatiť keďže sme nič neobjednali. Ukončiť to tiež bolo na dlhé lakte. Takže nič nepreberiem a bude kľud.
@mihaja ano,teraz ti pridu zadarmo,ale potom kazde 4 tyzdne nove,ale uz nie zadarmo+postovne,...nepreberaj,alebo preber a tam bude kontakt kde napises,ze o dalsi balicek nemas zaujem,...