Karty pre deti zadarmo

mihaja
17. feb 2014

Ahojte, pred chvíľou mi volala nejaká pani rozprávajúca česky z nejakého vydavaťeľstva že mi zo Švajčiarska posielajú balíček akýchsi 120 náučných kariet pre deti, ktoré ešte nie sú v predaji ale časom budú. Že vraj mi to príde poštou do 5 týždňov, prevezmem-rozbalím a až vnútri bude poukážka na 2,50€-akože poštovné čo im mám potom do 10dní zaplatiť. Vedeli moje meno, adresu, telefón. Pýtala som sa ako na mňa prišli, pani povedala že nevie že ona ma len zoznam v počítači. Neozvali sa ešte niekomu? Neverím že som jediná. Čo vy na to???

luba28
17. feb 2014

@mihaja ano,teraz ti pridu zadarmo,ale potom kazde 4 tyzdne nove,ale uz nie zadarmo+postovne,...nepreberaj,alebo preber a tam bude kontakt kde napises,ze o dalsi balicek nemas zaujem,...

mihaja
autor
17. feb 2014

aha a čo sú to za karty, stojí to aspoň za tých 2,50?

tundiska
17. feb 2014

Ja som tie karty odoberala pred asi 4 rokmi...su pekne a naucne...len drahé, kazdy mediac mi poslali za skoro 20€ nove karty, potom mi po case posialali dvojitu sadu kariet za 40€.... Tak som to musela ukoncit.Hoci tazko sa to ukoncovalo, lebo mi este zato posielali baliky, ale nepreberala som ich uz z posty. Napisala som im, podala doporucene, tak mi prestali posielat.

marecek1
18. feb 2014

@mihaja určite nie si jediná 🙂
a tie karty zadarmo nebudú. to je len základný balíček, také nalákanie klienta, a potom už platíš za ďalšie a ďalšie série, ktoré ti budú posielať - aspoň si myslím. mojej mamine tak prišli - bolo to už dávnejšie - takéto kartičky s receptami, firmu si už nepamätám, ale tým, že prebrala ten prvý, jej už akosi automaticky posielali ďalšie a ďalšie, no a ukončiť to s nimi bol tiež jeden príbeh...

a inak to kontaktovanie a získavanie zákazníkov: mne pred časom volala nejaká pani, už ani neviem, ohľadom akej "úžasnej ponuky niečoho úžasného" - a mňa zaujímalo, odkiaľ má moje telefónne číslo - vieš, ako k nemu prišla? normálne začala vytáčať čísla - zvolila si predvoľbu 090x, pridala ďalšie trojčíslie XXX, a od potom od jednotky koncové trojčíslie 001, 002, 003 atď. no a už záviseli len od ľudí, či si jej ponuku vypočuli, či sa "chytili" alebo ju odmietli.

mihaja
autor
18. feb 2014

Takže najlepšie asi bude nič nepreberať. Dávno dávno nám takto posielali recepty, a potom sa vyhrážali aj súdmi keď sme nechceli nič zaplatiť keďže sme nič neobjednali. Ukončiť to tiež bolo na dlhé lakte. Takže nič nepreberiem a bude kľud.