vie mi niekto poradiť ako sa robi kartovanie na pošte , mam stým veľký problém
Najlepsie keby ti niekto ukazal, na dialku sa tazko radi, najlepsie vidiet, pisat si popripade poznamky...
ukazali mi to len nie vo všetkom mám jasno napr:ráno zoznam-treba tam snimať aj expresne zasielky ,služobnu poštu,baliky R,,?
@jarmilka2533 si na pošte sama? Alebo aká veľká pošta to je? Ja som sama na menšej pošte. Všetky zásielky v zozname snimam ak majú čiarový kód, ostatné (uzávery, bezpečnostné kontajnery) nahadzujem ručne (počet kusov). V karte rovnako. Prepravné kapse ručne, zásielky s kódom snimam.
@jarmilka2533 samozrejme že iba zásielky, ktoré sú vykartovane. (uvedené na zozname či karte) ostatné Rká nesnimas.
je to mala pošta ,je mi jasne ,že R pre klientov tam nesnimam , takže aj peňažny a peňažny a služobnu poštu treba ešte zapisať doUDL,? zaučali ma veľmi krátko aj to prišlo každym dňom niečo ine alebo nič , preto mam z toho v hlave mišmaš
@jarmilka2533 do služobného udl zapisujes služobné zásielky doporučene, balíky aj poistené listy (aj prídel peňažný ak ti chodí ako poistený list). Vždy keď pozapisujes zásielky, ktoré boli vykartovane v zozname alebo v karte, skontroluj si v zázemí nesparovane zásielky, tam sa ti zobrazia (keď klikneš dolu na náhľad) všetky zásielky, ktoré boli vykartovane a nie sú nikde zapísané...
@jarmilka2533 chápem, že máš chaos, je toho strašne veľa na pošte. Nový zamestnanec nemá šancu sa naučiť všetko počas za cviku. Hodia ťa do vody a plavaj... Najhoršie, že nechápeš súvislosti, ako tvoja práca nadväzuje na prácu iných ľudí na iných pracoviskách a pozíciách, preto ten chaos.. Pýtaj sa, stále sa na všetko pýtaj. Volaj manažérke poprípade na vedľajšiu poštu...
Viem tiež kartovať... V čom nemáš jasno? V každej práci hodia do '' vody plávať ''
viem ,že začiatky sú ťažké všade ,nič iné mi neostáva len volať tomu kto ma zaučal, len človek sa cíti dosť trápne , aj on má dosť svojej roboty
@jarmilka2533 zapiš si to na papier, cely postup.. Potom sa ti nestane, že niečo zabudneš
@jarmilka2533 nemáš nadriadenu alebo kolegyňu, ktorá by ti to vysvetlila, ukázala? Neviem či takto na diaľku sa to bude dať vysvetliť... Čomu konkrétne nerozumieš?