Karta Isic - skúsenosti a zľavy

barbika16
23. jún 2015

Ahojte. Chcem sa opýtať, aké máte s touto kartou skúsenosti a aké sú tam vlastne zľavy, napríklad na SAD. Koľko? ďakujem

bonaqa2013
23. jún 2015

@barbika16 syn to má, vybav si a máš to. Keď dávajú - ber....

jeennyv
23. jún 2015

@barbika16 klasicka studentska karta, student sa nou preukazuje, ze je student, cize moze cerpat zlavu na vlaky, na sadku, co znamena ze plati v sadke tarifu platnu pre studenta cize polovicny listok plus su tam aj komercne zlavy, vsetky informacie najdes na stranke isic. sk...neviem akeho mas stareho syna, ale dnes ma isic kazdy vysokoskolak a na vyber ti ci chces alebi nie ti nedavaju....je to jednoducho studentsky preukaz...

danna85
24. jún 2015

@barbika16 Mala som to ako student SS a VS, najma som tym cerpala zlavy na mhd a vlaky plus nam na zac. akademickeho roka dali aj nejake kupony ci uz do Mcdonalds, Bepon, Croptown a ine a celorocne sme mali zlavy na vstupy do muzeii, aquaparkoch, na nakupy v niektorych obchodoch oblecenia a kopec dalsich.
Ako student VS musis mas ISIC, to je pravda, ale vies si vybrat, ze nechces tie zlavy, chces to mat len a len ako preukaz, a tak zaplatis menej o nejakych 10eur (kazda VS ma ine poplatky za to)...

barbika16
autor
27. júl 2015

ďakujem vám za odpovede 🙂