Karma v praxi

2. jan 2024

Iba téma na pobavenie.
Máte zážitky, kedy bol niekto ku vám netaktný alebo inak nepríjemný a z fleku mu dala karma “facku” ?

autor
2. jan 2024

Boli sme v akvaparku s kamarátkou a stala sa nám taká príhoda. V bazéne jej dieťa 3r dostalo hysterický záchvat … lebo hračka … a vedľa nás bola rodinka s deťmi. Jedno bolo staršie a druhé cca tiež 3r. Otecko sa doslova rehotal na cirkuse. Nedalo mu a musel hlasne okomentovať, ako ľudia nevedia vychovávať deti, a aké sú rozmaznané a a hysterické a blablabla. No dal slušný monológ chlapík. Neriešili sme ho, kamoškyn sa po chvíli ukľudnil a bol pokoj. Nooo a o pár minút začal revať mladší syn toho otecka, tiež pre hračku 🤣 aleeee taaak kvalitne, že teda kamoškyn bol slabotinka oproti tomu. Panko až očervenel a ťahal decko preč z bazéna. Nooooo tak iba na zasmiatie, tu je extra rýchla ukážka karma je zdarma.
Máte aj vy takéto skúsenosti?

terka224
2. jan 2024

Áno v Action obchode 😂
Boli sme celá rodina - ja, muž a 2 deti.
Ja som vykladala tovar na pokladňu, hneď za mňa sa začal vykladať taky pán. Muž s malým na rukách mu hovorí, že on je s nami, či môže prejsť. A on že: mňa to nezaujíma, tak muž ostal s malým za nim. A potom vyhlásili, že otvárajú druhu pokladňu, ten pán normálne turbo zobral tovar a ako prvý už stál na druhej pokladni. Išla ho predavačka blokovať a pokazila sa jej kasa. Tak pán musel naklusat naspäť úplne nakoniec za ostatných ľudí, tak nadával 😂 my sme sa smiali ešte po ceste domov 😃

autor
2. jan 2024

@terka224 🤣🤣🤣 Mega

alickapusinka
2. jan 2024

Ja som mala chorého kamaráta šikovný chlap matka z jeho nevlastný bratom ho vyhodili bývať na dvor do maringotky onkologického človeka po chemoterapi. A popritom v dome mal svoju izbu len nevlastný brat nechcel hoci mamu mali spoločnú otca iného tak mama urobila to čo jej nakázal mladší syn. A teraz ten môj kamarát zomrel mladý. A hádaj čo sa stalo ten brat môjho kamaráta prišiel o dom čo ho vyhnal chorého do maringotky. Požičal si peniaze od úžerníka 10 tisíc eur a podpísal že ak to nevráti do roka bol dátum tak úžerník si zobral krásny dom takmer za 100 tisíc pre 10 tisíc karma ho dobehla .A teraz mama išla do DD a ON na ubytovňu. Tak že áno na karmu verím. Osud mu to vrátil.

medda_beda
2. jan 2024

Ja sa len trošku škodoradostne zasmejem a už mi karma všetko vráti do pár sekúnd.Tak mi treba :D
Čo sa týka ľudí v okolí tak to síce trvalo, ale áno dostali čo si zaslúžili aj bez môjho pričinenia.

barborachors
2. jan 2024

Ano, az mi to bolo luto. Vo viac pripadoch sa to skoncilo smrtou.

ibatanecnica
2. jan 2024

Ale ano stalo sa.

ibatanecnica
2. jan 2024

@barborachors 😮 to vazne?

veklipo
2. jan 2024

Jeden rodinný príslušník strašne nakričal na neter, lebo mu nechtiac na parkovisku pri otváraní auta buchla dverami do jeho dverí. Nič vážne. A brat to normálne hneď riešil, ze však chod do servisu, škodu ti preplatíme. Obaja boli havarijne poistení. Kričal tak, ze neter mala niekoľko dni z toho traumu. O mesiac mu v noci skočila srna pod kolesa a auto rozbil takmer na totálku. Vtedy sme si vsetci povedali, ze karma.

petronelag
2. jan 2024

To ani nebola karma, ale deti sa radi napodobňujú. mňa to tiež vedelo nahnevať, keď syn bol ešte malý tiež rád napodobnil hlavne nesprávne veci.

marianarem
2. jan 2024

Ano, mne sa to stava s mojim muzom. Stalo sa parkrat, ze sa mi stazoval, ze mava s niecim opletacky a problemy a ja som mu na to prekvapene povedala ze "Fakt? To sa mi este nikdy nestalo." No a tak najviac do 2 tyzdnov sa mi to potom stalo :D Neviem, ako to robi 🙂 Uz si davam na tuto frazu pozor 🙂

11bodka11
3. jan 2024

Neverim tomu. Poznam vela zakernych ludi a raveze sa im dari vo vsetkom. Svagrina so svagrom stale do nas rypu, su namysleni lebo maju peniaze. A aj tak sa im dari vo vsetkom viac. Ja sa aj v rodine snazim byt s kazdym za dobre, pomoct. A aj tak sa mi to nevratilo v dobrom nikdy.

ibatanecnica
3. jan 2024

@11bodka11 niekedy to asi trvá. Mne sa to v mnohých prípadoch potvrdilo, ale v niektorých čakám či sa niečo stane alebo nie.

11bodka11
3. jan 2024

@ibatanecnica akoze teraz si spominam ako vzdy do mojho ocina rypal jeho brat, ze je "len" robotnik. A on je podnikatel. A ake obycajne auto mame atd. No casom mojho ocina krasne povysili a ujovi podnikanie krachlo a zamestnal sa ako skladnik v tej firme kde moj ocino robil uz na vyssej pozicii. A normalne sa mu vyhybal, az sa hanbil zato.

ibatanecnica
3. jan 2024

@11bodka11 no vidíš, časom asi na každého príde . Tak verím tomu, lebo inak by ma to nasr...o 😂

ibatanecnica
4. jan 2024

@j_m tak toto sa mi už viackrát potvrdilo. Niekomu som niečo dala, podala, pomohla, v obchode pustila pred seba a v zápätí do pár minút sa mi to podobne vrátilo . Ešte muž sa koľkokrát čudoval, že aké mám šťastie. TAk som mu povedala, že to je asi za ten predchádzajúci skutok.