Ahojte žienky chcela by som poradiť hľadám značku karl legenferd alebo lola bianka a chcela by som si to objednať z ukrajiny mohli by ste mi poradiť stránku kde sú tieto veci lacné ak by ste náhodou vedeli ? Kritizovanie si prosím vás odpustíte lrbo prišla som po radu
@nafka0483 áno fake by som potrebovala
a je ti jasne, ze fake ti mozu a s velkou pravdepodobnostou aj zadrzia na colnici a znicia? lebo je to trestne
@viki_izakova na aliexpresse som videla napodobeniny ale tiež to nie je až take lacné 😀 och veď prečo kupovať fake, radšej si našetrí alebo si kup nejakú peknú kabelku alebo neviem čo presne chceš neznačkové, aj cenovo prijateľné, fake vždy bude vyzerať lacno a nedobre. Keď tak ešte mi kedysi kolegyňa spominala že oni chodili na takéto faky do Maďarska na trhy niekde. Ale aj tak... veď to nie je až take drahé, že by sa na to nedalo našetriť.
@viki_izakova Ak myslis Karl Lagerfeld, tak to isto na Ukrajine nekupis, len na oficialnych eshopoch. Ak to nie je preklep, ale naozaj nejaka "znacka" s nazvom Legenferd, ktora asi ma pripominat original Lagerfelda, tak to najdes urcite na kazdom trhovisku, to su fejky ako u nas na blsaku. Ale stranku na objednanie fejku ti poradit neviem.