Kärcher na okná - skúsenosti

meggyinka
10. apr 2017

Ahojte. Kupili sme kärcher na okna. A neviem ci robim daco zle ale stale ostavaju stale smuhy. Mate stym skusenost. Ci preco je to tak vychvalovane

dominika6
10. apr 2017

ja ho mám a stále je v škatuli zabalený,furt zabudnem že ho mám ked umývam okná...a druhá vec,mať plné ruky náradia,ked potrebuješ aj tak umyť aj rámy okien je somarina..nechcete niektorá? predám 😀 😀

kenzom
10. apr 2017

Ne to len vysavac...najprv umyt sa ponatom,ramy aj sklo a az potom povysavat...podla mna super...mne smuhy nerobi...

sissy27
10. apr 2017

ja len nastriekam nejakou "okenou" a povysávam, ak nie sú brutálne špinavé okná tak je to úplne v pohode, žiadne šmuhy... alebo aspoň nie také, aby ma to iritovalo 😀
@dominika6 aké plné ruky náradia? 😀 jednu vec mám v ruke, potom položím a utriem handrou rámy. Určite menej roboty ako prevláčať kýbel vody, tú 3x vymeniť a ešte v tom máchať handru...

dominika6
10. apr 2017

@sissy27 mne to pripadalo nejaké nezgrabné 😀 nesadli sme si 😀

sissy27
10. apr 2017

@dominika6 a veď každá po svojom 😀 ja u nás s tým kýblom a spol 😀

meggyinka
autor
10. apr 2017

No ja neviem ci som vadna ale smuhy po celom okne
Musela som okenou vylestit

viera27
10. apr 2017

ja nemam ziadne smuhy. Po jednom zotreti uplna parada.
Otieras si stierku?

iukas
10. apr 2017

@meggyinka pravdepodobne pouzivas ten roztok, co tam bol pribaleny, vsak? lebo mne aj znamym, s ktorymi som sa o tom bavila robil smuhy. normalne nastriekaj cistu vodu, okenu, alebo este lepsie octovu vodu a zotri a nebudes mat smuhy.

esmera50
7. júl 2022

@meggyinka daj do vody ocot a paráda, nijaké šmuhy na oknách! overený recept z netu