ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀
@janka_a no veru neviem 😒 skus pozriet pohladat 🙂
@helenkasabinka a tebe sa to ako pozdavalo?
@janka_a no ja som sa skoro poci......z tej Mojsejky a z jej psikov 😀 a to hovienko v izbe....jej psiky maju viac oblecenia v izbe ako my takmer traja dokopy 😀 maju vlastnu izbu do ktorej chodia aj cikat a kakat 😅 😀
http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html daj si vcerajsok a tam je kapor na torte 🙂 🙂
tých učinkujucich dlho hladali kym našli tuto partičku 😀 😀 😀 😀
@helenkasabinka 😕 😀 ti ludia su asi fakt poriadne mimo😀
@katika187 dakujem🙂 idem kuk..
@helenkasabinka som pozerala dnes po obede. no sranda 😀
ale akože dosť vysoké hodnotenie dostala-asi sa jej báli 😀
no to bolo "šílené" , veľmi som sa nasmiala , jak Mojsejka kukala na tú babu " z ľudu"
že pani Paroubková 😀
škoda , že už tam Norika nebude .....
a tie jej vybrané slová ..... samé ...pííp....pííp 😀
čo na srdci , to na jazyku....
je to hrôza..A dobre o ničom.. 😀 😀 😀 na Norike sme sa celkom dobre nasmiali - znova nesklamala 😀 😀 😀 😀 😀 Tá izba pre psíkov bola hrozná, ešte aj posteľ tam mali..A aká bola zhrozená, keď sa jej vyliala tá šľahačka do chladničky - že veď ona to utierať nemôže, na to má predsa človeka... 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖
No fakt, bolo to viac hrozné a strácalo to zmysel - hlavná myšlienka zanikla v nevkusne zariadenom dome, izbe s výkalmi a vyhrážkami cez telefón... 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀
aj ja som to pozerala, a vazne to bolo dost chore, a osobne proti pani Mojsejovej nic nemam - je mi aj sympaticka lebo je to kusisko zeny - babizna ako ja a vie sa pekne obliect a ja to nejako nedokazem ( hoci ona ma na to prostriedky), ale jej spravanie tak to nieje tolerovatelne - ved vedela do coho ide a ze stab a kamery su samozrejmosto....bez nej to dnes bude mozno menej zaujimavejsie ale na urovni inteligencie, mozno nechame sa prekvapit 🙂
Celá relácia bola dosť nevkusná 😖 nevkusný dom, nevkusná hostiteľka, nevkusní hostia, ani to jedlo nebolo extra super 😀 ale na pozretie ako zábavka na večer ok.
@mimikuku ja tiez akoze nic proti nej nemam a dokonca sa aj na nej rada smejem a videla som ju uz aj nazivo a mas pravdu ze je vzdy pekne upravena a ked aj nie je modelka tak sa o seba vie postarat
@nice202 a Iveta Bartosova prisla oblecena ako z ulice 😕 😅
riadna blbost...ale nasmiali sme sa 😀 😀 😀 ..norikin slovnik nesklamal...ani jej psiky...minule trtky trtky..teraz hovienko 😀 😀 😀 ..v podstate sme aj cakali nieco take...akurat co ma sklamalo, tak to hodnotenie...tolko vyhrad ku nej mali a take vysoke znamky jej dali...
no neviem , či ste to postrehli aj vy , ale mne sa zdalo , že Ivete Bartošovej išlo ako keby až do plaču ,
ked tá Nora tam začala zjapať na štáb .....
cítila som tam veľmi veľké dusno z tej atmosféry... 😅
mne to pripadalo akože ... rýchlo sa najecte a vypadnite.... 😒
@traktor to trtky som aj ja videla a rehnila som saaaaaaaaa 😀
@aero dokonca jej prislo zle a musela ist na WC-ko 😒
na zasmiatie fajn, lepsie ako nejaka blba americka komedia 😀
najlepsia je teta celebrita, v lietadle nemala chybu, ani vo vytahu 😀
hajek je cleebrita?
uz viem preco je dolly dolly. Sak ona ma tie usta uplne jak dolly 😝 bleeee
mne je najsympatickejsia mlada Hanychova.
a inak je to banda pokrytcov, do kamery hodnotia inak, do oci jej pravdu nepovedali.
mne pripadajú tie jej psy , ako keby si vynahradzovala lásku dieťaťa, ktoré nemá - za lásku psov
neviem , či chápete , čo chcem naspísať
toľko oblečenia , 3 krát na deň prezliekanie, večerná hygiena.....o môj bože
ja mám rada psíkov , ale keby mňa tak olízal na pery , tak sa asi pozvraciam 😀
mne stacili tie nekonecne uputavky, co bezali v telke na tuto "relaciu" ... väcsia stupidita tu uz davno nebola 😀 😝 😝 😝
@aero dokonca ich aj kremuje kazdy vecer 😀
@zuzka1. inak ta dolly je otrasna vazne 😝
tak hanychova ma dostala vyrokom "určitě jdeme k nejaké Slověne...ja Slověny nesnáším" 😅 😅 😅 trubka jedna, ani sa nevie kontrolovať, keď toto zapotí do kamery
a vlastik aky odbornik na mascarpone 😀 ale ten jediny aspon trosku v suvislostiach hovoril 😀
@helenkasabinka je aj na nete niekde repriza?