Kandidát na prezidenta

lesana39
autor
22. feb 2014

Koho nevoliť pravdepodobne vieme, koho však voliť?

sarah27
22. feb 2014

ja nevolím plesnivý syr encián = Fica, volím každého - bud Kiska alebo Procházka, je mi to prakticky jedno, len nie toho albína

lesana39
autor
22. feb 2014

@sarah27 Fico prehlásil, Kisku aj Procházku si natrie na chlieb, to vďaka nebankovkám,

sarah27
22. feb 2014

@lesana39 nie som politológ - ja čo môžem jediné spraviť je nevoliť Fica a moju babku zamknúť v den volieb v byte aby ho nevolila 😀

lesana39
autor
22. feb 2014

No tak to máme podobne s tou babkou

sarah27
22. feb 2014

@lesana39 voliť by sa malo cez internet, aby dochodcovia nemali k volbam pristup a nie, aby o nasom state rozhodovali 80-rocní senilní starci, ktorým to už jako to dopadne - môže byt jedno..ale starému človeku nevysvetlíš ... naša babka tiež najmúdrejšia pôjde syr voliť 😅

zita19
22. feb 2014

Obavam sa, ze zas sa zdvihnu volit aj ti co neudrzia ani moc ani myslenku. Niekde z maleho mozgu im chodi signal, ze treba Hranolivi urobit koliesko (ci krizik sa aktualne dava?)
A my ostatni sa potom budeme zas hanbit za nasho dalsieho prezidenta.
Preco sa v tomto state furt voli mensie zlo?
@sarah27 Takze:
voda - vybavene
volby - vybavene
Je len tristvtrte na devat, noc je este mlada... Myslis, ze bude sa este nieco superdolezite na MK riesit 😝

sisaha
22. feb 2014

ja pravdepodobne Kisku.., volit vsak treba

sarah27
22. feb 2014

@zita19 asi nie, ale šak čo mam robiť, aspoň sa tu na nete zabavím 😎

zita19
22. feb 2014

Vsak aj ja 😉

nikawero12
22. feb 2014

@zita19 veď vymysli niečo, nech sa aj my - staršie slečny - takto v sobotu večer pobavíme... 🙂

tenerifka
22. feb 2014

Co je smutne, ze je nam-co sme za hranicami-znemoznene volit postou ci cez internet, asi vedia, ze hlasy zahranicnych Slovakov by vyrazne ovplyvnili vysledok a vieme, komu to nevyhovuje

sarah27
22. feb 2014

@zita19 ja ako tehotná si toho moc nenavyberam, ale pozri si film Socialna sieť na markíze o 22.30... 🙂 naozaj super film

anatalia77
22. feb 2014

@lesana39 uvedomujes si,ze tou samotnou prvou vetou si vlastne urcila smer diskusie?automaticky si vsugerovala myslienku,ze vieme koho nevolit.No ja napr. ani neviem kto su kandidaty na prezidenta.Ten jeden ma bilboardy,ale ostatny mi nic nehovoria.

sandrika1986
23. feb 2014

Ja voliť prezidenta nepôjdem...

malinkaaninka
23. feb 2014

pôjdem aj keby traktory padali.volim hned druheho kandidáta po sudruhovi v Kristu.

kristiii
23. feb 2014

druhého v poradí, aj keby to bol sám diabol, ale pravdepodobne to bude Kiska

miruska320
23. feb 2014

viete co je divne?V mojom okoli a teda aj takto v diskusiach vsetci tvrdia ze nikto by Fica nevolil?Ako je teda mozne ze podla prieskumu ma najvyssie sance 😅 😎?Na margo tych starych babiciek-ta nasa, ked ho vidi v telke tak jej stupa tlak a prepina na iny program s komentom,ze nechape ako takemu hercovi este niekto moze verit 😀 😀 😀 .My budema volit podla toho,ktory z kandidatov bude mat najvacsiu sancu oproti tomu zlodejovi....

svatoslav
23. feb 2014

@anatalia77 bolo by dobré sa informovať, Totižto pán Fico čo ako prezident bude mať právomoc podpísať, Transkontinentálnu dohodu, čo nie je nič iné ako obmedzovanie slobody občanov USA EU čiže i nás okrem iného obmedzovanie internetu. Chce zaviesť Juvenilnú justíciu čo je priamo spojené so schválením LGBTI a P p ako pedofil. A ako hlasovali europoslanci smeru? boli za LGBTI. Fakt sa treba informovať a postaviť sa k tomu zodpovedne. Ide o naše deti.

svatoslav
23. feb 2014

Aj pre toto treba ísť voliť!

https://www.youtube.com/watch?v=s7aSILkx9OU
le27
24. feb 2014

Nečudujte sa, že tento štát upadá míľovými krokmi..naši rodičia a starí rodičia boli odmalička vedení k tomu plniť si občiansku povinnosť...dnes sú ľudia pohodlní aj dvihnúť zadok a ísť voliť - sťažovať sa vie každý, ale urobiť pre to niečo, tak to nie...polovica Slovákov by pomaly nedbala, keby sa dalo voliť formou SMS...Nečudujte sa, keď vždy vyhráva Fico a spol. Pretože volia prevažne starší naivní ľudia..mladí sa nepozerajú do budúcna a to je chyba a preto aj voľby ignorujú...Hanba tomuto štátu...Česi urobili dobre, že sa oddelili v ´93 - lebo by sme ich len ťahali ku dnu.

svatoslav
25. feb 2014

"Nielen vlády sú zlé, ale aj ľud je často skazený, a vlády len odrážajú jeho kvality." Ľudovít Velislav Štur . Ak by sme mali posudzovať Slovákov podľa výsledkov volieb aké tu doteraz boli, môžeme povedať, Slováci sú naivní, dôverčiví a to je slušne povedané. No Slováci sú ako tu bolo napísané, leniví. Nechávame o sebe rozhodovať, dôchodcov, ktorí denno denne podstupujú vymývanie mozgov od 19:00 do 20:00 a ešte aj medzi tím. Taktiež hlasmi našich rómskych spoluobčanov, ktorí si to dajú zaplatiť.

https://www.youtube.com/watch?v=gzL4yddDNPU

Je len na nás či o sebe necháme rozhodovať niekoho iného.

svatoslav
26. feb 2014
svatoslav
27. feb 2014

Prejav velikána!!! Málokto vie o Chaplinovi, že to bol obrovský bojovník , za slobodu, za ľudí. Vystupoval proti zahraničnej politike USA, za čo ho po natočení niektorých filmov prenasledovali, sledovali a nakoniec ku sklonku života aj vyhostili. Toto video by sa malo púšťať každý večer v spravách a každému dospievajúcemu dieťaťu by malo byť vysvetlené. Čo v dnešnej situácii na Slovensku a hlavne politicky riadených médiach nie je možné. vysvetlené

https://www.youtube.com/watch?v=pMHKaahJRHg
mollyslips
27. feb 2014

jedno "vtipné" videjko

https://www.youtube.com/watch?v=s7aSILkx9OU

odporúčam pozrieť..prečo dôchodcovia volia smer...síce pred parlamentnými voľbami natočené, ale veď predsa zhrnutý postoj dôchodcov, podstata ostáva...

luy
27. feb 2014

Každý máme právo ísť voliť,nik nemá právo komentovať zvoleného kandidáta ak sedel doma na zadku a nezúčastnil sa volieb.

Staršia generácia je naučená,že voľby sú nielen povinnosť ,ale aj česť.

Mladšia generácia dostala do vienka DEMOKRACIU a nevie s ňou pracovať a využiť ju.

Prečo sa mladá generácia smeje staršej?prečo sa radšej s babkou,dedom neporozprávajú o tom ako žijú a prečo tak žijú,povenujú sa aspoň babkám ,dedkom a možno na svojom príklade ukážu cestu koho voliť.

nice202
27. feb 2014

Dovolím si pridať jedno múdro na ráno:

luy
27. feb 2014

@nice202 mzslím si,že väčšina ľudí ani nerozumie prečo a ako voliť,voľby a všetko okolo vnímajú cez svoj život,nezaujímajú sa legislatívu .Nepoznajú kompetencie napr. prezidenta,predsedu parlamentu a absolútne nerozumejú koalíciám,načo sú a ako sa hlasuje.

nice202
27. feb 2014

@luy staci mi dnes na rano to video z youtube, ktore pridala mollyslips. Najhorsie na tom celom je a aj najsmutnejsie, ze ja mam takych starych rodicov z otcovej strany ☹

luy
27. feb 2014

@nice202 dôchodcovia to majú ťažké,myslím ,že jednoducho nevládzu žiť v tomto svete,už nerozmýšlajú dlhodobo,ide im o to prežiť,žiaľ