Dievčatá.
Po dlhšom čase som tu a chcela by som od Vás radu.
Ako by ste si vysvetlili situáciu, kedy chodí chalan s holkou 7 rokov. Potom sa s ňou chalan rozíde kvôli inej. Týka sa to môjho kamaráta a keď mi to povedal, že také niečo urobil som ostala zaskočená. Našiel si inú, bol s ňou spokojný. Po dvoch rokoch sa rozišli. Keď som sa ho opýtala, prečo také niečo urobil, tak mi povedal, že ta, s ktorou chodil 7 rokov nemala akčnosť, prácu, bola trochu lenivá. Ale nie je to od neho aj tak sebecké?????
Teraz má mladú babu, už sú zasnúbení, je s ňou šťastný a aj ona s ním. Vidím to. Zaujíma ma váš názor ako si to vysvetľujete vy.
ako chlapi... má mladšiu. to je veľa pre muža.
Predchádzajúcu poznal 7 rokov, asi nebol pri nej moc šťastný.... len čakal na niečo lepšie...
inak ten vzťah sa mal už dávno posunúť niekde inde, načo s niekým chodiť x rokov ..... aby sa dokonale spoznali? Hlúposť nikdy nespoznáš toho druhého dokonale...
poznas niekoho kto si bral hned prveho partnera? ty si sa s nikym nerozisla? bola si sna preto sebecka... kolke zenske su s muzom len kvoly detom rovnako muz so zenou ... a to mi pride sebecke.. u niekoho laska vyprcha po roky dvoch niekto sa rozchadza aj po 20tich ... to je zivot .. neries zivot inych a ich rozhodnutia,, ale zameraj sa na ten svoj
@anulienka26 ak cítiš, že to vo vzťahu nie je tak, ako by malo byť, je lepšie vrátiť sa z kratšej cesty, aj keď vzťah trval 7 rokov, ako sa zožierať celý život
Ďakujem baby, lebo kamaráta mam velmi rada. Odmala sa pozname ale toto mi prislo trochu blbe, že nechal jednu kvoli druhej....
@syslik81 neriesim zivot inych len som sa to opytala lebo som nechapala.....
@anulienka26 no čo dodať.Tiez nám kamaráta,chodil z jednou 10 rokov.On má 30 ona 26.Rok dozadu sa rozišli,ona si stihla spraviť dieťa ,aj sa znovu zamilovať 🙈🤦😁do roka😁aj keď mne nepríde zodpovedna a ten jej terajší už vôbec nie ale hold taký je život.Proste plný prekvapení.Obcas že nevysvetliteľných 😁
Chalan neurobil nič zvláštne. Stáva sa, že s niekým chodíš xy rokov a zrazu zistíš, že ti ten vzťah vlastne nič nedáva. Ak máš kamaráta rada, tak sa v tom už nehrab a teš sa s ním, že je šťastný 🙂
Co je na tom sebecke? ak to bola nejaka "knedla" leniva,este aj bez prace...chalan chce od zivota cosi ine ako mat doma lemru lemravu,tak sa s nou rozisiel aby nasiel to,co hladal..Normalna vec.