Zdravim, máte niekto skusenost ? Potrebovala by som vyriesit do auta kamery tak aby mi zachytili okolie keď niekde stoji za posledného pól roka ruším už 3. Udalosť kedy mi niekto iste auto a z miesta ujde už má to unavuje. Pravdaze je potrebná kamera ktorá bude dajme tomu na veterinu že bude fungovat aj keď auto nieje naštartované .
Dakujem
A odporúčam kúpiť duálnu v každom prípade.
mal som taku čínsku z ali,to isté ako true,či ako sa volaju tie české. Má to otrasový senzor,lenže na to,aby sa kamera zapla by sa do auta muselo poriadne vrazit. Kamarát mal nejaku značkovu,lenže tam bol senzor zase príliš citlivý a kamera sa zapla každu chvilku. Ked mal auto zaparkované niekolkohodín,tak sa vybila batéria. A i tak mal potom plnu sd kartu a musel všetko vymazávat.
no nic, pochopila som asi polovicu z toho co si napisala. ale ak kameru tak musi ju napojit pravdepodobne priamo na autobateriu lebo vo vacsine aut ta zasuvka funguje len pri nastartovanom aute. zaroven treba na kamere nastavit aby zostala zapnuta, minimalne v nasej je taka funkcia, ze zostane zapnuta nieco s parkovanim. ja ju mam zapojenu cez autobateriu ale aj s takym nahradnym zdrojom (smartbox) aby mi to autobateriu nevybijalo. kameru mam tuto https://www.mio.com/cs_cz/mivue-798d#