Ahojte, chystáme sa na dovolenku a súčasťou dovolenky bude aj potápanie. Dozvedeli sme sa, že sú tam pekne viditeľné koraly a morské živočíchy a tak by sme ich chceli natočiť prípadne pofotiť. Uvažujeme preto nad kúpou akčnej kamery (takej tej malej ako použývajú športovci napr. na prilbách). Viete nejakú poradiť?
@denisateniska Mali sme predtym Kodak Easyshare sport, vela sme s nim fotili v mori a vydrzal len 2 dovolenky, na tretej odisiel...proste sa vypol a uz nenaskocil-koniec, stal len 70 eur.Taky fotak, co nema ochranny plastovy kryt skor ci neskor odide, preto je lepsie investovat trocha viacej a mas zarucene, ze nebudes musiet uprostred dovolenky zhanat novy fotak
@denisateniska No rozhodne neľutujeme, že sme ju kúpili. Syn jazdí na motorke, takže to využije aj pri tom a manžel sa venuje foteniu takže ju slušne využil na spomalené zábery. Ja sa teda do toho až tak celkom nevyznám (technický antitalent :D), ale aj syn aj muž si pochvaľovali. Viem že hovorili, že sa im páči že to vedia ovládať aj cez mobil alebo niečo také 🙂 A ak si dobre pamätám tak je to do hlbky nejakých 10m a bolo k tomu aj vodotesné púzdro, ale to dávajú asi ku každej.
@tenerifka to máš pravdu, ale ja som sa snažila skôr hľadať niečo s obalom, nakoľko do má ísť aj po vodu a nečakám, že šošovka by aj bežné natáčanie ľahko prežila @manuelala tak to vyzerá dobre, a ako vravím som rada že je k tomu puzdro lebo to je podstatné pod vodou by sme natočili potom asi tak sekundu a mohli by sme vyhodiť :D chichi
@denisateniska vsetky Go Pro maju puzdro do vody, ved o to ide 🙂
@denisateniska ahoj mozem sa spytat aku kameru ste zvolili a kde ste boli potapat nakoniec? Dakujem 😊
@denisateniska Ta kamera sa vola Go Pro, maju rozne gamy co sa tyka vybavenia aj rozlisenia, cena je od cca 100 eur po takmer 600, takze zalezi od sumy, ktoru chces investovat. Je to vlastne fotoaparat+kamera, velmi odolny, malicky....