Kamea zásnubný prsteň - vrátenie peňazí

17. máj 2023

Ahojte, priateľ objednal z tejto stránky zásnubný prsteň, ale čo prišlo je čistý otras, prišiel dokonca s dvoma chybami, naozaj nie je možné prsteň vrátiť a dostať naspäť peniaze? Som nahnevaná 😈

liz_lemon
17. máj 2023

hadam si vies precitat obchodne podmienky, a podla nich postupovat

autor
17. máj 2023

@liz_lemon dakujem za neuzitocny komentar, hladam ludi so skusenostami ...

gejb
17. máj 2023

Skúsenosť s nimi síce nemám, ale zo zakona každá internetová objednávka sa dá vrátiť do 14 dní...

stanulienkat
17. máj 2023

Kupa cez internet-moznost vratit tovar do 14 dni bez udania dovodu.

viestta
17. máj 2023

reklamovat, ked ste uz presvihli tych 14 dni

muchotrafka298
17. máj 2023

Pokial sa ten prsten vyrabal na mieru podla vlastneho navrhu alebo je na nom nieco vygravirovane, tak Ti to zobrat naspat nemusia. Mozes to ale reklamovat, ak su tam chyby.

simona20201309
17. máj 2023

Normálne ho reklamu. Žiadaj o výmenu alebo opravu. Recenzie majú veľmi dobre, tak verím ze vám vyjdu v ústrety

zero_hero
17. máj 2023

Ja mám s nimi len dobre skúsenosti a teda čo mame a čo som videla majú fakt krasne kúsky, a s nami vždy všetko osobne riešil majiteľ. Skúšala si osobne stretnutie alebo telefonát?

autor
17. máj 2023

@simona20201309 @zero_hero
prave preto sme objednavali od nich, kedze to mal byt overeny slovensky obchod, ale co nam poslali je uplny joke... ani sa mi s nimi nechce babrat, chcem aby nam vratili peniaze a kupime niekde inde

123kika1234
17. máj 2023

Co konkrétne je s tým prsteňom?

123kika1234
17. máj 2023

Lebo nedefinuješ čo presne je s ním zle

zero_hero
17. máj 2023

Tak ale bez toho babrania, ti peniaze určite nevrátia. Ak nespĺňame podmienky odstúpenia od zmluvy do14 dni pri internetovom predaji, treba skúsiť reklamáciu 🤷‍♀️ viac možnosti nie je bohužiaľ. A ak je problém skutočne ten, že prsteň ma chyby, tak verím tomu, že sa to bude dat vyriešiť k tvojej spokojnosti.

liz_lemon
17. máj 2023

tvoja tema je uplne zbytocna, lebo pises nekonkretne

simona20201309
17. máj 2023

Musíš vedieť napísať kvalitný mail a mat kval8tne argumenty. Možno ich trosku postrasit so zverejnenim fotografií a poškodením mena. Toho sa zvyknú mnohí zlaknut.
No oni vám môžu ponúknuť výmenu, alebo opravu. Neviem, či bude také ľahké dostať späť peniaze. Držím prsty.

autor
17. máj 2023

@liz_lemon citanie s porozumenim je tazka vec, ja viem 😀

liz_lemon
17. máj 2023

hlavne pre teba

123kika1234
17. máj 2023

Ja pracujem v zlatníctve a tiež mi príde tvoj príspevok nekonkretny, lebo nič nedefinuješ presne, čo konkrétne je s tým prsteňom?

romi0310
17. máj 2023

@123kika1234 proste sa jej nepaci, spravila kvoli tomu bordel doma a chce s vacsim sutrom, aby sa mohla pochvalit na insta a pred kamoskami. Bohužiaľ, nesplnil jej ocakavania :D neviem, ja som si snubak teda s partnerom nevyberala :D a zarazilo ma, ako napisala, vyberieme iny :D by ste neverili, ake hluposti ludom prekazaju. Zrejme aj toto budu totakne hluposti, preto to ani nedefinovala

bylinka25
17. máj 2023

Do štrnástich dní máš právo vrátiť tovar bez uvedenia dôvodu a oni sú ti povinní vrátiť peniaze.

modrykonik33
18. máj 2023

@bylinka25 iba ak to nebola výroba na mieru

modrykonik33
18. máj 2023

Inak toto by som nechala na chlapovi, nech si to sám vyrieši ak je s ním nieco v neporiadku

bylinka25
18. máj 2023

@modrykonik33 Veď to.

muchotrafka298
18. máj 2023

Niekedy sa to proste stava, ze ten prsten nie je podla predstav. Mne sa to stalo tiez. Dostala som prsten, aky som roky chcela. Nebol vsak zasnubny ani trochu a priznavam uplne na rovinu, ze ma to strasne sklamalo...Na jednej strane, bol to ten prsten, co som roky chcela a na druhej ma hrozne mrzelo, ze si nedal ani tu namahu, aby mi vybral nejaky prsten, ktory by vyzeral ako zasnubny....Ja som oldschool a vzdy som bola, tak ma to mrzelo dvojnasobne aj preto, ze ani sa neposnazil, aby mi dal "klasicky zasnubny prsten".

nela82
5. okt 2024

Predpokladám,že bolo na plane nafotene požiadanie o ruku a prekvapivé oooooo....wau....bozeeeeeee....reveeeeem.....čožeeeee????Anoooooo,anoooooo❤️🩷🧡💛💚💙
Čiže tak.
Ja som dostala prsteň bez toho,aby som o ňom co i len vedela😆a cuduj sa svete,v októbri mame 22 výročie svadby.Od prsteňa milé dámy nezáleží vás manželský zivot🙃😉