Baby, ako by ste riešili ,keby máte za susedu kamarátku , s ktorou chcete obmedziť stretávanie ale vie že ste doma lebo vás počuje,ide o to že synovia sú kamaráti ale mne to prestalo vyhovovať , strašné opakuje môj malý po jej malom , je o ničom starší a môj syn si z neho berie príklad..napríklad on po máme hádže veci , papuluje jej neskutočne , naozaj je arogantný ale treba povedať že má takú výchovu malý poloboh , oni ho veľmi tlačia do toho aby si bol vedomí koľko majú peňazí ,aký bohatý sú, a on nevie sa rozprávať s ľuďmi ..pred pol rokom mal oslavu, nešli sme ,pretože mala oslavu neter tak sme im dali prednosť , nakoľko syn ju má veľmi rád, keď som ho stretla tak som mu dala dezert , že aspon takto a on sa nahneval že či ozaj iba tomu dám , že či to je všetko ..a moja suseda no ona každého rozoberá , ohovára, rieši ,hlavne po finančnej stránke..teda hlavne financie to je u nich alfa a omega a my sme iny ..obmedzili by ste vzťahy alebo som ja ťa netolerantna..ona sa chce stretávať
@au1994 tak ono bola idea dobra máme deti ktoré sa spolu prehrajú , ale sú tu skutočne priepasti , nepáči sa mi chovanie a nechcem aby môj syn mal nedajbože pocit menejcennosti ,hoci nie je preco, sme finančné podobne ,len akurát to nevykrikujeme pri každej príležitosti ako tatinko malého , ktorý dáva veľmi rád najavo čo majú ,koľko majú .
Obmedziť kontakt fakt. Povedz, že máš toho veľa na práci , že nemáš cas.
ja by som obmedzila, ale chlapcov by som nechala nech sa jeden k druhemu chodia hrat, priatelstvo by som nepretrhala.
A nestacilo by ju ozaj otvorene a dodpelo poziadat, aby tebe financie nevyhadzovala na nos? Ze vies, ze sa maju fobre a to ti stačí? Ako dospelá..
A syn opakovat budr, je to dieta... Upozornit, nech sa neopici. Ja som opakovala po sesternici aj blbosti.. Snad sa preto nrprestali nasr mamy stretavat
Ak to nepomoze prerusite vzájomne
@0silvia0 len malý chodí k nám ,k nim veľmi môj nechodí ,nevolajú ho ,aby náhodou nedonicil niečo
tak ho nepusti a povez ze Janko sa kusi ucit alebo ide jest alebo aa kupat alebo je unaveny
uz len to ze on chodi k vam a vas tam nemoze je za mna cez ciaru
@loginexistuje pre mňa bolo najviac cez čiaru to že keď som mu dávala ten dezert tak on pohrdavo arogantne že či to je všetko ,či mu nič viac nedám tak ona nič , ale,ešte pred tým sme sa stretli na ulici som jej povedala že mu dam aspoň dezert a ona že šak teda už som to mala nechať tak alebo mu niečo iné kúpiť 🤷nejaký darček
@loginexistuje veľmi zle som sa cítila a on ani nepodakoval ..a nie nás nič od nich na narodky nedostal žeby som mala niečo akoze vracať
Si si mala ten dezert zobrat naspat 🙂
@ropucha6 😅
Ak mi niekto nevyhovuje, nestretávam sa s ním.. Ona pošle ku Vám svojho malého a ma pokoj. Ja by som pár krát zduchla, vyhovorila sa na iný program, robotu,potom, že sa necítim dobre... Mala som takú susedu, každý deň má čakávala pred domom s dcérou. Išlo mi to na nervy. Časom som to utala a mám pokoj roky rokúce. Chvíľu mala oduté ústa, ale teraz sa pozdravíme, (ona má prestala aj zdraviť 😂)raz za dva roky dáme debatu.. a to je celé.
Decku by som dezert nedala. Radsej nic ak nemam nejakú hracku alebo nieco vhodnejšie. Chalan zareagoval ako dieta, proste ho dezert sklamal.
@tykat boli to Kinder mliecne rezy , tie sa u nás dávajú deťom
A kolko rokov maju deti?
@martinkatinka on má 8 rokov a môj 6
@martinkatinka skoro 7
@miriam11 hej aj môj by sa potešil aj dezertu a tiež nemáme núdzu zrovna , ale potešil by sa a zobral by ho normálne slušne ,zadakoval
Musis si sama urcit hranice. Ked chodieva iba susedin k vam, tak jednoducho par krat ho nepustit. Susede zase povedat, ze nemas cas.
Ked bude maly starsi, sam pochopí, zeu takyto kamaratstvo zrejme nic pozitivne neprinasa
Ja by som kontakt obmedzila ale deti by som nechala. Avsak pol na pol, raz ty ku mne, raz ja k tebe. Jej syn vam len tak zaklope a pride, alebo sa dohodnes s nou ci moze prist? Pises, ze oni vasho nevolaju. Tak nevolaj ani ty ich dieta. A pojde to do stratena. Liezla by mi na nervy taka baba 🥺
@namornicka ako ja tie deti nechcem úplne seknut , veď to sa ani nedá.
Normálne pošle k nám maleho ale mne sa sama vyjadrila tak že ona druhé deti nie lebo ma záhony , my máme plný dvor záhonov atď..
A malý je zmätený z toho že sa mu chváli že ocko má peniaze atď..má zakázané požičať bycikel na ulici niekomu pretože bol veľmi dráhy , môj má v podobnej hladine a pozícia atď toho je tam vela
A to a jej nedá slušne povedať dôvod, prečo chceš obmedziť kontakt?
@vilma7 nie😂oni sú v jej očiach dokonalý ľudia , ktorý nerobia chyby a ktory majú vždy pravdu a správne názory 👍
Ahoj, ked je raz niekto mamonar, neprerobis ho. Ona sa chve stretavat, lebo ste na tom financne podobne. Povedz ze ste na tom momentalne zle, museli ste zobrat uver, no hlavu mas z toho v smutku 😁 Uvidis ako rychlostou blesku sa prestane chciet stretavat ona s tebou. Ako “chudobni” uz nebudete in 😉
Normálne, máme program/niečo na práci, nemáme čas na návštevu. Po čase pochopí, že nemáš záujem sa s ňou stretávať. Ak ti vadí jej správanie, na čo sa do niečoho siliť a premáhať?