Kamarátstvo so staršími ľuďmi

30. apr 2022

Zvyknete mať starších priateľov? Nemyslím tým iba starých 80r. ľudí, ale aj ich. Zvyknete si rozumieť?

tosomja
30. apr 2022

Bolo by to divné, keby ja, 37r som mala kamošku 80r. 🙈 Pohybujem sa medzi rovesníkmi, plus mínus 5 rokov. Nevravím, že nepoznám, či neprehodil pár slov aj so staršími, ale nemám medzi nimi kamarátov. Ani nechcem

diamond007
30. apr 2022

Ja keď som mala 20, kamošku som mala 60rocnu. Ak si niekto predstaví babičku, tak to v žiadnom prípade. Jazyk ostrí, obliekanie jak kocka a nie, netvarila sa že má 20.
A áno, tých 10-20rokov bolo normálne pre mňa

zuzahajdulka
30. apr 2022

Ano, mam aj o 20 -30 rokov starsich a rozumiem si s nimi omnoho lepsie ako s rovesnikmi. Mne sa na nich paci ta vyzretost, neriesenie blbosti, ina uroven spravania, zivotna mudrost, ina osobnostna kvalita. S nimi mi je prijemne a pohodovo. S rovesnikmi len v duchu prevraciam oci a nudim sa. Asi som stara dusa 🙂

deginko
30. apr 2022

Keď som žila v zahraničí,tak sme sa tam ako Slováci naozaj kamarátili každý s každým bez ohľadu na vek..ja som vtedy mala 20rokov-24r...a mala som kamarátov naozaj,že sme boli dobrá partia vo veku 50tnikov...a bolo to úplne v pohode aj chlapi aj ženy..tam to bolo také úplne normálne...takže za mňa ok...

dskjhfdlkdjhl
30. apr 2022

mam byvalu kolegynu (80r.), s ktorou som aj tento tyzden bola na kave. Sme v kontakte v podstate neustale, je to ine priatelstvo ako s rovesnickami, ale o to zaujimavejsie.

andreabug
30. apr 2022

A preco nie? Ved su takisto ludia ako my 🙂 starsi su rozumnejsi velakrat ako my /teda na vynimky/ 🙂

jaja20
30. apr 2022

V práci sa stretávam aj s klientmi v dôchodcovskom veku a veru,mám medzi nimi viacero kamarátov,s ktorými si tykám,bavíme sa o všetkom možnom,sadli sme si,takže mi to príde úplne normálne,prirodzené.

zuzana9393
30. apr 2022

Mala som 70 rocneho pana, zial uz tu nie je. Mal uzasny zivot spojeny s prirodou, rada som ho pocuvala a on rad rozpraval 🙂 velmi chyba. A s muzom mame spolocnu kamaratku, tiez bude mat 70, ale teda to je taka turistka, ze maloktora by sme jej stihali 🙂 mat v jej veku aspon polovicnu formu ako ona, tak mi to bohato staci

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariejenka
30. apr 2022

Ja mam, tym ze vyse 12 rokov pracujem v dss,mam starších kolegov,kolegyne...a aj medzi klientami som si nasla kamaratov. Niektorí su tam viac ako 10 rokov, niektorých sme uz odpravadili na večnosť. Ked si niekým rozumiem, je jedno ci má 15 alebo 99☺️ a co mám zažite, tak zmysle pre humor spája naprieč ročníkmi narodenia.

dorinecka45
30. apr 2022

Mne sa tak stavalo ze na ihrisku som vzdy tak nejak skoncila s babickami synovych kamaratov.ale vekovy priemr od 50 hore (vtedy som mala malo po 20) viac som si s nimi rozumela nez s rovesnickami.teraz nemam ziadne kamosky

travelllerka
1. máj 2022

Ja si odjakživa rozumiem lepšie so staršími, dokonca mám 74r suseda, s tým párkrát týždenne pokecáme, aj hodinku :D dokonca mám veľmi rada jednu 84r pani, s tou by som aj do cukrárne dakedy išla, len býva hrozne ďaleko 🙂 inak mám bežne známych o 10r starších, ale to vyplynulo z toho, že v práci som bola najmladšia, tak tam som ľudí pospoznavala. Pri starších ľuďoch sa cítim prirodzenejšie, uvoľnenejšie, neviem ani preco