Kamarátstvo, ktoré už skončilo

vanessa12345
28. aug 2020

Ahojte, neviem či to tu patrí ale chcem vás poprosiť o radu..
V poslednom čase som sa mojej BFF kamarátke začala vyhýbať..ona mne ja jej.. kvôli úplným hlupostiam.
Ešte nikdy som sa s ňou nepohadala a to naše priateľstvo trvalo dosť dlho...
Mne na nej vadilo to, že mi nič nehovorila nebola ku mne úprimná a zas ja som jej všetko musela povedať do bodkyy. Od toho dňa čo somj jej to napísala, že vadí mi to že není ku mne úprimná tak to ide dole vodou.. je veľmi drzá a sprostá nedá sa s ňou normálne písať ani porozprávať. Stačí iba jej pohľad a už som nervózna 🤦🏻‍♀️😏

tosomja
28. aug 2020

Neviem čo je bff ale nevnucuj sa tomu, kto ťa nepotrebuje 🤷

vanessa12345
autor
28. aug 2020

@tosomja najlepšia kamarátka... Asi áno máte pravdu

nini1010
28. aug 2020

@vanessa12345 Na jednej "kamoske" svet nekonci.Kazdy clovek v nasom zivote nas ma nieco naucit,nieco nam odovzdat a my jemu.Vsetko ma ale zaroven svoj zaciatok a svoj koniec.Ak by mi pritomnost nejakeho cloveka iz nesposobovala prijemne pocity ale skor nervozitu,stres alebo akekolvek neprijemne pocity,ak by nam to uz neladilo tak by som sa od tohto cloveka odstrihla a isla dalej.Aj to je zivot.

vanessa12345
autor
28. aug 2020

@nini1010 presne...ale od takého človeka by som to nečakala 🤷‍♀️ iba keď má dobrú náladu tak je dobrá

nini1010
28. aug 2020

@vanessa12345 Ludia sa menia.Netrap sa.Ak je k tebe dobra len ked ma naladubtak urcite sama chapes ze to nie je skutocna kamoska ale skor len taky emocionalny upir.

vanessa12345
autor
28. aug 2020

@nini1010 áno uz tomu chápem ...mám druhu kamošku ktorá je odomna strašia má už 21 a je lepšia než ona nechcem ich prirovnávať ale je to tak

nini1010
28. aug 2020

@vanessa12345 Hlavne tvoja spokojnost nemoze stat a padat na tom ci je k tebe niekto dobry alebo zly.Trosku by si mozno mala popracovat na svojom sebavedomi a sebalaske.Tvoje stastie a spokojnost nestoji na tom ci ta ma niekto rad.Treba vediet byt aj sam.Nebudes mat cely zivot vedla seba nejaku barlicku v podobe kamaratky.Nie si predsa na nikoho odkazana.

vanessa12345
autor
28. aug 2020

@nini1010 vo všetkom s vami súhlasím, máte pravdu! Človek už neviem komu má veriť myslí si že konečne našiel človeka na ktorého sa dá spoľahnúť a keď to najmenej čaká tak sa na nás vy**rie..
Mňa najviac hnevá to, že keď sa jej kamarátky naňu vy**Ali tak po niekoľkých dňoch alebo aj hodinách boli zase naspäť kamarátky a nič im nevyčítala, ale u mňa to neplatí hah je zvláštna už už nespoznávam

dahra
10. sep 2020

@vanessa12345 - mám kamošku, poznala som ju od svojich 10 rokov,kamaratili sme sa vždy, ale dôverné kamošky sme sa stali tak 7 rokov nekor. Dodnes sme takmer denne v kontakte. No nikdy sme si nepísali, ani nehovorili, že sme "best friends forever". Ani sme si nenárokovali na niečo, čo tá druhá musí vo vzťahu ku mne robiť. Boli aj tichšie chvíle, no vždy sme sa mali radi, máme podobné zmýšľanie, smerovanie, aj sme sa kamaratili so sirsim okruhom spoločných kamošov. Takto sme stále v kontakte. Nikdy by som o nej nepovedala, že je sprostá a nikdy som sa jej nevyhýbala. Nechaj to plynúť. Určite nevyslovuj a nerieš veci v hneve. Daj tomu čas. Talianske majú byť len manželstvá 🙂, ale kamošky by mali byť na rovnakej vlne. Ak ti vadia na nej veci, tak zostaň s ňou len na leveli OMF (one of my friends).