Ahojte. Napíšem kúsok zo svojho trápenia a budem rada, ak pridáte svoje názory, čo robiť, resp. ako sa k celej veci postaviť. S jedným kolegom z práce máme kamarátsky vzťah, teda bavíme sa nielen o práci, ale aj o súkromí. Zveril sa mi so svojimi problémami doma s manželkou, ja zase s mojimi problémami s manželom. Často sme si písali aj večer, cez messenger, keď zaspala jeho žena a môj muž, často sme chodili spolu na kávu, volávali si. Neviem ako, ale ja som sa do neho zaľúbila. Povedala som mu to. Potom raz večer mi napísal, že by ma chcel pomilovať, písal mi také erotické správy. Na druhý deň nič a potom sa neozval aj 3 týždne. Potom mi zase zavolal v nejakej pracovnej veci, prešli sme aj na tému súkromia a zase sme písali o tom, že by sme naše kamarátstvo mohli presunúť do mileneckého vzťahu, bez toho, aby sa to ktokoľvek dozvedel, bez toho, aby sme sa rozvádzali. A potom sa zase neozval aj 2-3 týždne. Jednoducho sa v ňom strácam. Ja som sa do neho zaľúbila, doslova čakám, kedy napíše (lebo som si povedala, že sa mu vnucovať nebudem), ale strácam sa. Neviem, čo on vlastne chce. V skutočnosti sa ma ešte ani nedotkol, len o tom písal. Čo by ste robili na mojom mieste? Ukončiť to s ním definitívne? Je to síce kolega, ale pracuje v inej budove, čiže nevidíme sa, keď nechceme vôbec.
chce ta len na sex
Je to jeho taktika. čím viac bude pre teba "tajomným", tým viac bude tvoja duša (a nielen tá) po ňom pišťať. ty sa zamotáš ako malé decko a on bude spokojný, lebo jedného dňa si zrejme zapichá. osobne by som začala hrať tiež "tajomnú" a vôbec sa mu neozvala. a uvidíš, čo bude ďalej. v každom prípade považujem za veľmi nepríjemné a nebezpečné, že ty si sa už zaľúbila. prakticky si oproti nemu v obrovskej nevýhode :(
a isto so zenou uz roky nespava ani v jednej spalni, je s nou len kvoli detom, lebo sa velmi zmenila... hnusoba jedna hnusna..
Radím ukončiť. Celkom fajn sa mi javí aj príspevok od panelacikova, mozes to teoreticky skusit takou taktikou, ale neverim ze by z toho mohlo byt viac nez sex aj v takom pripade. Hecovalo by ho to zrejme, ze akoze nemas zaujem, a pravdepodobne by dupol trocha na plyn, ale len do casu kym sa nedostane co chce. Kasli na to.
Sa budes nejak lepsie citit ked sa s nim vyspis a on potom nakluse za svojou zenou? Nebudes sa citit vyuzita handra?
Ja od neho nič viac nechcem, len kamarátsky milenecký vzťah, ani on sa nechce rozvádzať, ale ani ja, máme obaja tesne pred 40-kou, v takom veku sa už mosty nebúrajú. Nechcem, aby sa so mnou vyspal iba raz, ale aby sme mali taký pekný milenecký vzťah, ktorý by nebol len o sexe, lebo my si rozumieme takmer vo všetkom. A áno, so svojou ženou má sex aj ja s mojím mužom, ale je to už len manželská povinnosť bez vášne. Po tom, ako sa chová to už vlastne ani nechcem, len chcem dosiahnuť aby on začal dobiedzať do mňa a ja ho budem ignorovať, teda aby sa role otočili. Dá sa to vôbec?
Ja si nemyslím, že túži po sexe s tebou. Chlap, ktorý túži po sexe bude viac akčný, viac vytrvalý, až kým nedosiahne svoje, určite by vynechal takéto dlhé hluché obdobia, počas ktorých sa neozýva. Skôr si myslím, že sexuálne správy sú pre neho iba únikom zo stereotypu, možno si chce iba sám pred sebou niečo dokázať.
Asi mu na vaše vypisovanie prišla jeho manželka
Bolo koze dobre, šla sa na ľad smykat...
Keby si toľko energie co obetujes na rozmýšľanie o kolegovi radšej venovala manželovi a tomu aby sa vrátila vášeň do vzťahu.. lebo sa môže stať, že síce si zapichas, ale manžel na to príde a tie mosty spali on..
@puklica13 tam sa už bohužiaľ vášeň vrátiť nedá, mali sme veľmi ťažkú krízu a on ma tiež podvádzal a odpustila som mu, jednoducho po 12 rokoch manželstva sa to už nedá.
@mirabelia toto si presne myslím aj ja, že on ani ten sex nechce, raz z neho vypadlo, že sa bojí, že nám na to prídu. A čo by som podľa teba mala robiť ja? Ignorovať ho?
A načo si s mužom ostala? naďalej??? To sa budete stále navzájom podvádzať?
Ale prosím ta, ja som s mojim 20rokov a vášeň je stále veľká, len o manželstvo sa treba starať.. nie len čakať ovocie
Aký je "milenecký vzťah, ktorý by nebol len o sexe"? Lebo podľa mňa to je proste vzťah 🙄 sama hovoríš, že si zaľúbená.. Podľa mňa aj keby k tomu sexu došlo, stále budeš chcieť viac a viac a viac, časom ti začne vadiť, že pre neho nie si jediná, predpokladám, že aj výčitky voči manželovi sa objavia a úplne sa psychicky zničíš.. A najhoršie na tom je, že ublížiš vedome viacerým osobám nie len sebe...
@puklica13 Na vzťah ja - môj manžel sa nepýtam
Veď píšeš, že si do neho zaľúbená, tak to asi nebude len vzťah na sex.. vôbec nerozumiem naco je dobré mať rozohratych viac vzťahov naraz.. ty sa v ňom strácas, ale koľkým ľuďom tým prístupom môžete ublížiť...
@jana_eyre_2 už nič nechcem sním, len aby sa vymenili role, teda aby on písal volal a ja ho budem ignorovať, len ako to dosiahnuť
Najskôr rieš manželstvo a potom iný vzťah. Ja osobne by som sa cítila ako posledná chudera, keby som mala byt niekoho milenka. Byt ta druha, ta ktorú treba skrývať, ta za ktorou sa panko pride vyprázdniť, ale tajne, lebo však ešte ma manželku, byt ta ktorú nemusí dlho prehovárať a snažiť sa, však milenka podrží. Byt milenkou je tak dehonestujuce pre danú ženu, ved to z nej robí rohozku, nechápem kde ženy strácajú svoju sebauctu.
Uvedomujes si co pises?nechces sa rozvadzat a palit mosty,ale chces milenecky vztah. Len malo z nich zostane bez nasledkov...
boze, dalsia co kevie co od rozkose a navyse s ohrdnutym egom...
radu nemam, iba ak sa za radu povazuje poriadne studena sprcha, kludne aj viackrat denne
vyprdni sa na kolegu ,pracuj na svojej rodine
Kašli na to, zapracuj na vlastnom sebavedomí sama, nepotrebuješ na to dobiezajúceho chlapa...
Dnes nie som na to zrovna hrdá, ale bola som v podobnej situácii, síce sme boli nezadaní, ale tiež som bola takto odsunutá na druhú koľaj jedným chlapom a strašne som chcela, aby sa to otočilo, aby si uvedomil o čo prišiel a ja som ho mohla poslať do kelu (hlúpa hra môjho poraneného ega).. Aj sa mi to podarilo a ja som sa zase roztopila ako obláčik a zase so mnou len vybabral...
Podľa tvojich prvých komentov si nemyslím, že by si ho dokázala ignorovať...a tiež si nemyslím, že mu ide o viac ako virtuálnu zábavu, keď je nadržaný
@adka176 🤦🤦🤦🤦
Autorka ..môžem sa opýtať na vek ?
@adka176 si vydatá? Ak aj nie, predstav si, že áno a že to píše o tvojom manželovi... Stále je to "prečo nie?" ... Pretože tým ublíži minimálne dvom ďalším ľuďom a s najväčšou pravdepodobnosťou aj sama sebe, keďže on sa bojí toho, že by sa na to došlo, takže od ženy sa asi nechystá a zaľúbený asi zrovna nebude
A to ti vôbec neprekáža, že tým ubilizis aj deťom, nielen tvojim, ale teda aj v kolegovom manzelstve? Lebo raz to tu jeho rodinu určite rozbije. A ako vieš, že ten kolega ti povedal čistú pravdu? Co ak to v jeho manželstve škrípe, lebo ma chybu on a nie jeho žena (aj keď samozrejme, väčšinou je chyba na oboch stranách, ale to neznamená, že máš rozmýšľať nad sexom s kolegom), ktorá chuda samozrejme netuší, že nejaká k...., ktorá má problém vo svojom manželstve chce zničiť aj to jej. Zamysli sa nad sebou prečo to vlastne chceš. Možno je to len túžba, aby ta niekto chcel. Možno si chceš dokázať, že ešte niekoho priťahujes. A ak ti ide len o toto, tak hľadaj si slobodného, rozvedeneho, vdovca, ale nie ŽENATÉHO CHLAPA! A áno, aj ten kolega ma podiel viny, ale to neznamená, že ty to nemôžeš stopnúť. A keby tak veľmi po tebe túžil, tak by ste ten sex mali už dávno. Možno ma len slabé chvíľky, keď ma výmenu názorov s manželkou, ale inak to nechce spraviť. A ty ako takmer 40 ročná žena by si mohla mat viac rozumu a nesprávať sa ako decko, ktoré nedostalo hračku. Lebo to ako píšeš, aby si docielila to, že on sa ti bude vtierat a ty ho budes ignorovať, tak to môže vyplodit len nevyzrety človek. Pripadás mi ako 15 rocne dievca. Tak nečakaj, že ťa bude on kontaktovať a ignoruj ho. To bude ta najlepšia vec akú môžeš urobiť. A poviem ti ešte jednu vec - ak raz dôjde náhodou k tomu sexu (čomu neverím, lebo ako vidíš ma ta v paži ten chlap), tak ti už teraz prajem, aby sa ti 1000nasobne vrátilo to, čo ty urobíš jeho manželke a jeho detom!!! 😉
@bublanina1 pise, že pred 40 tkou.Autorka nemotaj sa ešte viac, lebo už teraz si zamilovaná a to sa Ta ešte nedotkol.Mozno sa boji, že mu žena na to príde, že ty jej to prezradis, že tebe muž na to príde...podľa mňa váha a preto sa aj odmlčal.
K čomu Ti bude, že on by bombardovali teba a ty hrala na nedostupnu?Asi si sa mu ponúkla a zhodnotil, že radšej nie už sa to pokazilo a nechaj to tak.
Chce len sex bez zbytočných rečí okolo