Ahojte ja len či by ste mi vedeli poradiť mam kamaratku ktora nejaky cas somnou manipuluje da mi ignor na nejaky cas z nicoho nic a ja sa s tym velmi tazko furt vyrovnavam. A potom mi napise ze jak sa zmenila a ze mi to uz neurobi a ja jej nejakym sposobom furt naletim vzdy ma nejak zmanipuluje abo pouzije na to svoje problemy vzdy vie co urobit a ja jej furt odpisem vzdy jej na to skocim a potrebujem s tym skoncit uz. Ale vzdy vytiahne nejaky trik a ja jej uverim urobila to teraz zase nedavno a ja som jej naletela jak furt a takto sa to uz vlecie skoro dva roky prosim poradte mi. Budem velmi rada ked niekto mate s tym nejaku skusenost abo hocico.
ignoruj ju a vybavene
@petra345 tak ja by som nevedela mať takú kamošku čo má len využíva . A ty ešte aj vies o Tom že ťa využíva / manipuluje s tebou a necháš sa nachytať na jej reči . Proste skús jej neodpisovať a nereagovať jej na správy alebo aj ked jej budeš chcieť na to odpísať tak jej napíš že ťa to nezaujíma , nech ti dá pokoj . Proste musíš sa jej nejako zbaviť ak sa nechceš nechávať zneuživať.
@kjll to je dobre ale toto je ine. Ona sa bavi s mojou kamaratkou v minulosti boli najlepsie kamaratky ale uz teraz ked vie co je zas tak uz sa s nou tak velmi nebavi. Jej nic neurobila. Ale len somnou toto robi.a ona zistuje od mojej kamosky veci a aj ked jej nikdy nic nepovie pravdive furt to bude robit. Bola posadnuta aj mojim kamaratom a aj je a aj mojim spoluziakom stale ho spomina ona nikdy nikomi nema pokoj kto sa s nou zapletie...
@petra345 s takou kamaratkou skonci velmi rychlo. Mala som taku istu na strednej skole co sa hrala na moju najlepsiu kamaratku ignorovala tiez ako sa jej zachcelo manipulatorka velmi zla bola samozrejme ja este naivna nakolko som sa nestretla s takymi manipulatorskymi ludmi ale teraz ked som starsia viem ze keby sa dal vratit cas nenechala by som so sebou zametat. Tiez mi napisala ked nemala si podla mna s kym pisat a hrala sa na moju naj kamosku.
@lucka2506 ach boze. Ona mi aj hovori jak sa furt zmenila ale nikdy sa nezmeni. Aj vsetci ostatny casom si vsimli ze nieco jeje v poriadku ked toto robi aj v skole spoluziaci ale ja som tomu nechcela uverit a furt som sa jej zastava lebo mi na nej zalezalo no. A az potom som to zistila co robi ale myslim si ze dost neskoro. Proste furt jak mi napise tote jej taktiky vie ako ist na mna a furt to dopadne rovnako. Moja kamoska ide dnes s nou von taze urcite bude tema o mne ze jak mala pravdu a ze som jej zas naletela. Ale som odhodlana si ju vymazat zo vsadial uz. Aj kes dufam ze nezmenim nazor. Inak a ty si to jak znasala ked si na to prisla? Nebolo ti to luto proste ked si ju mala tak velmi rada? Kedy proste si sa dostala do tej fazy ked uz ti to ani luto a uz si sa nechcela ani k tomu vracat ani nic. Prosim povedz . Lebo ja mam furt na nu hnev ked to spravi a potom jak mesiac proste sa nebavime ani nic mam take chvile ze ma to mrzi a ze sa cem s nou asi bavit aj ked viem ze to je zly napad lebo si furt spomeniem ze na zaciatku to bolo este v poriadku vsetko a to mi prave chyba. Proste viem ze mam dat tomu cas a nemysliet na to ale proste kedy to bude lebo potom je tu ta slaba chvila ked ona mi napise bo nikolkych mesiacoch a ja jej preto uverim vsetko lebo mi chyba...
@petra345 Je to az neuveritelne ze aj niekomu sa deje moj podobny pribeh. Az tomu nemozem uverit. Taktiez som ju mala rada az velmi ako vlastnu rodinu/sestru. A tazko som to znasala bola to moja prva najlepsia kamoska s ktorou sme si tak vsetko hovorili, prvy krat som s nou bola na disco, prvy krat sme sa opili atd cize o to som to mala tazsie a naivna som bola riadne a vykaslala som sa na nu az po skole.
@lucka2506 presne rovnake pribehy mame aj ja som s nou bola naj kamoska minule leto a vzdy som ju tak brala aj jak rodinu. A proste viem ze ju nezmenim ale mam ju stale rada po tom vsetkom asi preto som jej dala tolko sanci pretoze mi stale na nej zalezi. A viem aj ked nechcem musim to prekonat zabudnut ale to nejde. A ked som sa zacala s nou bavit jak prisla jak furt napisala ublizila som tym ostatnych lebo nechcu sa pozerat ako necham so sebou manipulovat. A dali mi na vyber bud ona abo oni. A vela krat som si vybrala ju co ma mrzlo ale uz teraz viem ze radsej ich si mam vybrat aj ked sa na tu dotycnu uz nehenvam ani nic lebo proste viem ze je chora a zazila si zle veci dost a preto manipuluje ludmi. Stale dufsm ze sa dakedy zmeni ale asi nie a v tom je ta chyba ze ja to mam stale v hlave a jak mi napise ze sa zmenila hned jej na to skoncim no. Ale to sa uz musi skoncit no dnes som sa jej odhodala dat z nicoho nic ingor jak ona mne to furt robi a kus mam vycitky ze nemala som to robit aj ked viem ze to je tak spravne no.
@lucka2506 pravda .aj cez to vsetko co zazivam s to dotycnou mam svoju kamaratku ktora je ta prava a bavim sa s nou od prveho rocnika zakladky a teraz sme na strednej ale nie spolu aj tak sa bavime aj ked sme si mysleli ze nas to rozdeli ale prave kamaratstvo nikdy sa neskonci len tak
@petra345 Toto presne co pises je uplne ako to co sa stalo mne. Kludne mi mozes napisat a vyrozpravat sa mi vzdy a mozno ze ti to pomoze aspon tebe lebo ja som si veru v tych casoch 7 rokov dozadu povedat nedala. A inak este ma aj vsade ohovarala a predomnou sa robila ze ma velmi ma rada
@petra345 a prečo jej ty nedáš ignor ? Mala by si pokoj už dva roky