Kamarátka si nevie nájsť na mňa čas

4. sep 2022

Ahojte,bola to moja najkamaratka zo SS,sedeli sme tri roky spolu a sľubovali že ostaneme v kontakte.Pravda je taká že raz za čas si napíšeme,cca 5 krat do roka,niekedy ani to nie.Pisala som jej x krát aby sme sa stretli,že pokecať naživo.Ona že dobre dobre nájde si čas a dá mi vedieť.No nikdy nedala.Pritom ona pracuje na dve smeny ráno a poobede,všetok voľný čas je doma oddychuje ,cez víkendy to isté.Byva v podnájme.Nema deti,ani priateľa,ani rodinu.Prave preto nechápem prečo si nevie ten čas na naše stretnutie nájsť.Ja mám dve deti,dom so záhradou,manžela a predsa si nájdem čas keď chcem.Je mi z toho dosť blbo keď len sľubuje a nič z toho.

laila22
4. sep 2022

Nuž asi sa nechce stretnúť..

roja01
4. sep 2022

Mozno je jej luto, ze nema to, co ty.

evica17
4. sep 2022

Už jej nepíš aby ste sa stretli. Keď bude chcieť navrhne to sama,ale takto to vyzerá že nechce. Takto budeš len naliehať a budeš pre ňu dotieravý a otravná. A aj ja som mala také kamarátstva že sa budeme stále stretávať a kamošky navzdy a vôbec to tak není, po jednom ráže môjho návrhu a aj sme sa dohodli že sa stretneme a oni to zrušili s tým že oni mi dajú vedieť že kedy,a už nedali, som to vzdala a čakám na ich iniciatívu. A asi s nedočkám.

kornelies
4. sep 2022

Ono to bude asi tym, ze kazda mate iny zivotny styl. Mna tiez otravovali mamicky, ktore pri stretnuti rozpravali iba o detoch a ja som bola bezdetna. Mna to zaujimalo 5 minut a finito. Zamysli sa, co ak tuzi po partnerovi, detoch, rodine. Mozno svojim rozpravanim tnes do ziveho a ju vase stretnutia bolia. Nema zaujem, treba sa posunut dalej.

h2
4. sep 2022

Nechápeš, prečo si nevie nájsť čas? To je predsa jasné: Lebo nechce. Už sa jej neozývaj, ona nemá záujem.

melanta
4. sep 2022

Žiaľ mnoho kamarátstiev zo ZŠ a SŠ neprežije prechod do dospelosti. Proste je to tak, dôvody sú rôzne. Ak by chcela, už by sa dávno stretla. Prestaň ju volať, akceptuj, že ten skutočný záujem proste nemá.

liz_lemon
4. sep 2022

mozno uz nemate spolocne temy, tak ju to nebavi

elizabet173
4. sep 2022

asi ti dáva najavo, že vaše cesty sa rozchádzajú, že o spoločný čas nestojí. je to normálne, prirodzené

oli18
4. sep 2022

A co my s tym? Keby som ja o kazdej kamaratke mala pisat, kedy a preco ma, ci nema na mna cas, tak pisem niekolko dni.

tykat
4. sep 2022

No asi nema dom so zahradou, deti a manzela tak nevie o com by s tebou kecala. Ty s nou o com chces rozpravat ked si napisete 5x do roka? Spominat na strednu? Jej sa asi nechce. Proste sa vam cesty rozisli, to sa stava.

dorottka
4. sep 2022

Zjavne sa az tak stretnut nechce. Inak to, ze niekto nema deti a rodinu, neznamena, ze ma more volneho casu a len si necinne sedi. Zjavne ma ine aktivity, ktore ju naplnaju viac. Nelam si hlavu, taky je zivot, ludia sa schadzaju a rozchadzaju, a tak je to dobre.

ropucha6
4. sep 2022

Tak asi nie, ze nevie, ale nechce. Aky ma dovod, vie len ona. Mozno mate proste uz iny zivotny styl, ine zaujmy, netlac na pilu. Ked bude chciet, tak sa ozve.

olimuc
4. sep 2022

Napisete si 5x do roka a ty vies presne, co robi a co ma alebo nema … no, ale zjavne nema zaujem o stretnutie, pretoze ma svoj zivot. Neviem kolko ste od strednej ale asi par rokov, nechaj to tak. Skus sa poobzerat v robote, ci nenajdes nejaku spriaznenu dusu, ak si na RD tak v parku. Tvoja kamaratka sa ozve, ked bude chciet, ked nebude, tak sa neozve a neries.

jaskolka
4. sep 2022

Jojoj, boli ste kamošky z lavice na strednej a ty chceš, aby to vydržalo celý život? To sa deje veľmi zriedka a zväčša to je vtedy, keď to ľudia žijú bud blízko seba, alebo pracujú v rovnakom mieste, majú spoločné koníčky, stretávajú sa aj cez deti a podobne.
Vy mate úplne odlišný štýl života, tipujem ze ani prácu Rovnakú. V podstate si nemáte čo povedat.
O čom by ste sa bavili? Ako ste na matike opisovali a šli na výlet?
Ona to zrejme vie, a preto nechce sa stretnúť, len asi nechce byť drzá a rovno ti to povedať. Alebo možno ju trápi že je sama, nemá deti, tak nechce sa "jatrit" tým, že bude v kontakte s tebou, ktorá máš rodinu muža, deti.
Nemusíš vedieť jej dôvody, stačí akceptovať, že očividne nemá záujem o kontakt. Nechaj to tak, a hotovo. Ak bude chcieť napíše, ale skôr nie.

janetinka27
4. sep 2022

mozno je proste samotar - v skole ste boli kamosky, lenze tam ju zivot nutil chodit .ale ked sa moze rozhodovat sama, tak chce byt mozno sama a nechodit na stretka.

dilino
4. sep 2022

Nechce sa s tebou stretnúť. Ak by chcela tak nič nevymýšľa a stretnete sa. Ja by som už nič jej nepísala. Uvidíš ak sa ozve tak fakt nemala čas ak nie znamená že s tebou sa nechce stretnúť.